eee ne diyelim hayırlısı olsun sankia böyle bir topic daha vardı motoru hatırlar gibiyim :cyclopsan
eee ne diyelim hayırlısı olsun sankia böyle bir topic daha vardı motoru hatırlar gibiyim :cyclopsan
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/65716-kanun-um.html dünde buna benzer bi konu açtın yarın ne açıcan bilmyorum:silent:
bence kasma masrafda etme temizle yıka yağını değiştir balataları değiştir ama modifiyeye grişme. biz kötü demiyoruz kanuniye ama seninki 10 km arzalanırsa yamaha hondalar 1000 kmde bir arzalanıyo. kanuniler bakarsan 60 k km dayanırsa yamahalara bakmadan 125k km dayanıyo. başın daha az ağrıyo.
bu işler böyle ne kadar ekmek o kadar köfte yoksa kötü motor diye bişey yok.
ne kadar paran varsa o kadar güzeline ve sağlamına binersin.
kannunide ucuz keyiflerinden ucuz yapıyolar maliyet düşük , o da kaliteyi ve masrafı düşürüyolar. 20 milyonluk civata takcağına 2 milyonluk takıyo ucuza geliyo.
neyse bol hayırla , keyifle sıfır kaza , belayla binersin inşş.
La allahın apaçisi o aynaları tak eminim öyle kullanıyon seni salla başkasına zararın olur..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:12 PM ----------
allahın apaçisi derken dikkatli ol.apaçi oldugumu nerden çıkardın.kişisel saldırı olarak algılıyorum bu sözü allah şkr ehliyetm var kaskım var aynam var.kardeşim ayna benm gözüme gzel görünmüyosa sana güzel görünmek zorundamı canım böyle foto çekmek istedi belki kimseye hesap vermem.zevk benim değilmi .sen fotograf çekerken aynalı olarak çek.
La allahın apaçisi o aynaları tak eminim öyle kullanıyon seni salla başkasına zararın olur..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:12 PM ----------
allahın apaçisi derken dikkatli ol.apaçi oldugumu nerden çıkardın.kişisel saldırı olarak algılıyorum bu sözü allah şkr ehliyetm var kaskım var aynam var.kardeşim ayna benm gözüme gzel görünmüyosa sana güzel görünmek zorundamı canım böyle foto çekmek istedi belki kimseye hesap vermem.zevk benim değilmi .sen fotograf çekerken aynalı olarak çek.
No s.s no güven..:cherry:
birisi kendini övüp başkasını aşagılıyorsa muhakkakki aşagılık değersiz biridir.
bir insan ne kadar değerliyse karşısındakine o kadar değer verir.