Turkcell 3G Connect İnternet Modem Alacakların Dikkatine…!

Turkcell 3G Connect İnternet Modem Alacakların Dikkatine…!

Turkcell 3G Connect Modem, diğer adıyla VINN alacak arkadaşlar bazı
uyarılar:

-Ücret aylık 39TL.(ilk üç ay 19TL)

-Usb Modem bedava.4Gb indirme limiti.

-24 ay sürelik (MECBUREN)

-En önemli sorun şu anda 3G yayını yapan baz istasyonları sadece il
merkezlerinde var.

il merkezleri dışında internet hızı
*236 kbps *yani sinirden kanser olmaya
yeter:) Müthiş
yavaş…

-Abonelik için TAAHHÜTAME imzalatıyorlar.Bence önce bi okuyun…Yoksa
yanarınız..

Gerçi okuduktan sonra imza atacak cesaretiniz kaldıysa….

Birkaç önemli maddesini sizin için aşağıya yazdım…

Madde 7. *Turkcell hizmetin
hızını düşürebilme yetkisine sahip*,itiraz hakkı
yok

Madde 10.*Kampanyadan çıkamazsınız *24 ay boyunca …

Madde 14.Cihazın kaybolması,bozulması durumunda bile 24 ay abonelik
ücreti
ödemeye devam edilir.

Madde 15. Kampanyada *tarifeni**zde hiç bir
değişiklik yapamazsınız*(yani
mesela bir yıl sonra yeni
aboneler için fiyat 15TL’ye indirilirse eski abone
olduğundan başvuramazsın)

Madde 17. Kampanyadan çıkarsanız 24 aylık faturayı bir defada ödemek
zorundasınız….  vocic

Madde 18. Turkcell *ücretlere zam yapma hakkı vardır.*Vergilerde artış
olursa Turkcell bu artışı faturalara yansıtabilir.Yani fiyat sabit
değil..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel yazmışsın önemli bir konu kimse dikkat etmiyor o sözleşmeye alel acele imzalıyor ben de dahil.. Türksel bedava kamyon verse hat alana almam ucunda mutlak bi hinlik vardır..

ben kızdım Türkcell e geçtim vodofone ye 50 kontür attırıyorum geliyo 250 dakika her yöne konuşuyorum annem diyo bu akşam ne pişirelim al anne telefonu diyorum giriyo internete(3G değil GPRS den) yemek tarifi okuyo yapıyo çok azda bi kontür gidiyo amacım vodofone nun reklamını yapmak değil yanlış anlaşılmasın lütfen:)

ben kızdım Türkcell e geçtim vodofone ye 50 kontür attırıyorum geliyo 250 dakika her yöne konuşuyorum annem diyo bu akşam ne pişirelim al anne telefonu diyorum giriyo internete(3G değil GPRS den) yemek tarifi okuyo yapıyo çok azda bi kontür gidiyo amacım vodofone nun reklamını yapmak değil yanlış anlaşılmasın lütfen:)

Aynı tarifeyi ben de kullanıyorum 50 kontör ile 150 dakika konuşursun her yöne..:cat:

o sözleşmeyide küçük küçük yazmışlardır kesin hiç türk milletinin yararına bişey imzalattırırlarmı hiç ????

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 PM ----------

küssekte sonuçta hepimizi öpüyorlar düşünsenize ne çok öpmüşler bizi zamanında bir hat 1200 dolardı ben hatırlıyorum ben almadım ama patron ericson telefona ve hattına 1200 dolar verdiydi sene 1995

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
avea'dan turkcell'e geçmiştim 6 ay kadar önce. avea'da konuştuğumun yarısı kadar bile konuşmayıp, 3 katı fatura ödedim. acaba uygun tarife bulur muyum diye her ay ayrı bir tarifeyi denedim. yine de düşüremedim faturamı. en son bir hışımla turkcell'i arayıp başka operatöre geçiş yapacağımı bildirdim, cayma bedelini sordum. ne zaman ki bunu dile getirdim birden bire faturam avea'lı olduğum zamanki faturama düştü. yani demek ki, isteseler yapıyorlar ama sesinizi çıkarmazsanız bi güzel kaba tabiri ile "düdüklüyorlar". yine de üçkağıtçılıkları cezasız kalamazdı. o saatten sonra faturalarımı bedava yapsalar, üste para da verseler, ok yaydan, laf ağızdan çıkmıştı. prensip meselesi artık. avea'ya kontörlüye tekrar geri döndüm. peki şimdi ne oldu?

150 kontör yüklüyorum, yaklaşık 100 dakika civarı bir her yöne bedava görüşme veriyorlar. her yönü aradığımda dakikası 2 kontör kesilmesi gerekirken ben artık hediye dakikaları bile bitiremiyorum. kontörler olduğu gibi duruyor. üstelik dışarıdan arandığımda her 10 dakikaya bir de 10 kontör ekliyorlar üstüne. bu gidişle hattımda kontör enflasyonu olacak.

ben de avea'nın reklamını yapmak için yazmadım ama turkcell inanılmaz kazık bir firmaymış onu anladım. resmen zulüm yapıyorlar. zalimin zulmüne de boyun eğmemek lazım...

maade 18 en tehlikelisi.. adam senin aylık faturanı 50 yapar isterse yok kardeşim dersen kalan aylarıda 50 yapar muaceliyet ile icra yoluyla alır . ohh suyundan da koy.

avea'dan turkcell'e geçmiştim 6 ay kadar önce. avea'da konuştuğumun yarısı kadar bile konuşmayıp, 3 katı fatura ödedim. acaba uygun tarife bulur muyum diye her ay ayrı bir tarifeyi denedim. yine de düşüremedim faturamı. en son bir hışımla turkcell'i arayıp başka operatöre geçiş yapacağımı bildirdim, cayma bedelini sordum. ne zaman ki bunu dile getirdim birden bire faturam avea'lı olduğum zamanki faturama düştü. yani demek ki, isteseler yapıyorlar ama sesinizi çıkarmazsanız bi güzel kaba tabiri ile "düdüklüyorlar". yine de üçkağıtçılıkları cezasız kalamazdı. o saatten sonra faturalarımı bedava yapsalar, üste para da verseler, ok yaydan, laf ağızdan çıkmıştı. prensip meselesi artık. avea'ya kontörlüye tekrar geri döndüm. peki şimdi ne oldu?

150 kontör yüklüyorum, yaklaşık 100 dakika civarı bir her yöne bedava görüşme veriyorlar. her yönü aradığımda dakikası 2 kontör kesilmesi gerekirken ben artık hediye dakikaları bile bitiremiyorum. kontörler olduğu gibi duruyor. üstelik dışarıdan arandığımda her 10 dakikaya bir de 10 kontör ekliyorlar üstüne. bu gidişle hattımda kontör enflasyonu olacak.

ben de avea'nın reklamını yapmak için yazmadım ama turkcell inanılmaz kazık bir firmaymış onu anladım. resmen zulüm yapıyorlar. zalimin zulmüne de boyun eğmemek lazım...

Ben 6aya yakın kontör yüklemezdim tam hat iptal olcağı hafta 200 kontör yada 100 kontör ücretsiz yollarlardı kontör yükleyince aktif olcak diye sms gelirdi..

Lanet ettim 8 senelik hattı iptal ettim geçişte yapmadım şimdi vodafone kullanıyorum eski hat olduğu için 150ye 75 kontör yolluyorlar arada 100 kontör sizeözel diye kontör yollarlar 3dakkası 1 kontör .. Lanet olsun o hatta türksele.. :farao:

Hehe dakkası 10 kontöre konuşuyorduk özgürlüktü birde.. :mrgreen:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
zaten bu 3G muhabbetini medyayı da arkalarına alıp, yelkenleri rüzgarla doldurup, gazladılar gitti. "teknoloji harikası" imajını kökledilr de faturalardan bahseden yok hiç. durun hele, bi faturalar gelmeye başlasın yavaş yavaş, ondan sonra görürüz balonlarını...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
merak etmiyor musun?

ediyorum!
hiç ihtiyacımız olmadığı halde, sattığınız şeyleri, nasıl oluyor da hayatımızın bir parçası haline getirebiliyorsunuz?

hemen hemen heryerde Wireless ile int e bağlanılıyo ne yapıcan para tuzaını..

Moderatör
En güzeli Fenercell :) 180 dakika 24 TL. Yok bilmem kaç bin dakikası 50 TL, yok her yöne sınırsız 70 TL. Zaten ayda 3 saat anca konuşuyorum boşuna neden onca para vereyim ki.

Ayrıca 3G modem için acele etmeyin, önce yolunacak kaz arayacaklar, yurdum teknoloji meraklısı insanları da bu tuzağa düşecek, belirli bir abone sayısına ulaştıktan sonra fiyatlarını belkide yarıya indireceklerdir.

bundan 2-3 sene önce 100 kontörü türkcellden 11-12 liraya alıyordum şimdi ise aynı fiyata sadece 50 kontör ala biliyorum hepsi para tuzağı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar