[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın istanbul herkese hayırlı işler bol kazançlar,kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim

tünaydın abiler istanbullu olarak sunu sormak istiyorum bendede 250 mct var yeni aldım ve nasıl bakım yapacagımı bılmıyorum sıtedede bıraz baktım ama pek bulamadım anlatan olursa cok sevinirim motoru yanlıs surup bu hevesimi pert etmek istemiyorum

saygılar :cat:

he bide motorum su anda 1000km de beynı ve karbrator degişti arka teker akort bozulmustu 12 telle beraber duzelttirdim

Son düzenleme:
Beyler YAMAHA YBR 125 ALmaK istiYOruM.. Kartal , Pendik , Maltepe , Tuzla Vs Biraz uygun fiyata alabilecegim bi Yer bilen warmı ?

tünaydın abiler istanbullu olarak sunu sormak istiyorum bendede 250 mct var yeni aldım ve nasıl bakım yapacagımı bılmıyorum sıtedede bıraz baktım ama pek bulamadım anlatan olursa cok sevinirim motoru yanlıs surup bu hevesimi pert etmek istemiyorum

saygılar :cat:

he bide motorum su anda 1000km de beynı ve karbrator degişti arka teker akort bozulmustu 12 telle beraber duzelttirdim

http://www.motosiklet.net/forum/mot...mct-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

Aradığın bir çok şeyi burada bulabilirsin
Bu arada hayırlı olsun motorun
25 30 lirayı beçmez arka cant tellerinin tamamını değiştir
Üzerindeki teller pek iyi değil

Son düzenleme:
Evet ya neslimiz tükeniyor :queen:
Alooooo İstanbullllll Kimse varmıııııı:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:44 AM ----------

Günaydın Birader :rendeer:
Kayseri ve Adana olmasa yanmışız :)

günaydın istanbul mt sakinleri,kazasız belasız günler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar