Kralım Çok Karizma

Kraliçe Rania, motosiklet üzerinde deri yeleğiyle poz veren kocasının fotoğrafını "Kralım gerçekten de çok karizmatik" diye yorumladı.

KRALİÇENİN TATİL NOTLARI

Ürdün Kraliçesi Rania eşi Kral Abdullah ile Fransa'da yaptığı tatili dakika dakika mesajlaşma sitesi twitter'a aktarıyor. Kraliçe Rania son olarak kendileriyle aynı bölgede tatil yapan Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve eşi Carla Bruni'yle görüştüklerini yazdı. Rania, Sarkozy çiftiyle öğle yemeği yediklerini belirterek, "Onu bu kadar iyi ve dinlenmiş görmek güzel" dedi.

"AMA SİZ DE İTİRAF EDİN"

Rania ayrıca tatilinden fotoğrafları da yine "twitter" sitesi üzerinden yayınladı. Fotoğraflardan birinde Rania'nın eşi Abdullah ile motosiklete bindiği görülüyor. Kraliçe, Kral Abdullah'ın motosiklet üzerinde deri yelekli fotoğrafını ise şöyle yorumluyor: "Tamam ben taraflı olabilirim, ama siz de itiraf edin, kralım gerçekten de çok karizmatik."

Kaynak:Moto Haber

Ekli dosyalar

• 2821-a.jpg
    2821-a.jpg
    22.9 KB · Görüntüleme: 6,043
Son düzenleme:
evet itiraf ediyorum sizde bi okadar karizmatik ve güzelsiniz Kraliçemmmmm :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Parayla saadet olmaz :mrgreen:

Kral-mıral ama motora bindiğinde de tacı taksaymış sıkıyorsa. Kralını tanımam takıcaksın kaskını kardeşim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motora binince hepimiz kıralız,Rüzgar ülkesinin kralıyız.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kraliçe binse daha karizmatik olurdu eminimki.............:cat:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Adam koskoca kral.
Bula bula bu çiroz kizimi bulmus kraliçe yapacak?:silent:

Zevksiz herif.:)

İNSAN önce KENDİNİN, sonra da belki eşinin ve çocuklarının kralı olmalı.. en azından bence.. illa kula kulluk yapmak isteyen ne idüğü belirsizler, bireyleşemediği için grup içinde kendi kimliğini bulabilenler, insan olmayı beceremeden baş olabilenler vb olmayacak mı? bi doluuuuu..... ama öyle olmasaydı herkes kral olurdu :) .....

Kendim için düstur edindiğim bi söz var.. K. Manhelm e ait.

Kendi yasası olan insan hiç bir yasayı çiğnemez ve o gerçek bir kraldır..

ben bu söze nacizane küçük bi dip not düşmeyi uygun görüyorm kendini yeni tanıyan iyi niyetli arkadaşlar için..

Kendi doğruları olmayan insan, içinde yaşadığı toplumun doğrularını göremez..

böyleyken böyle diyerek.. kraliçenin eşine duyduğu sevgiyi tebessümle karşılıyorum. ve diyorum ki içimden ve sadece kendime.. beni ırgalamaz gerçekten ırgalamaz.. ve yürümeye devam etmeli diyorum. küçük bir çiçek görseydim yolumda daha çok ilgileneceğimi bilerek..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar