ACİL MOTOR KORUMA DEMİRİ İÇİN TAVSİYE...????

YENİ MOTORUM İÇİN MOTOR KORUMA DEMİRİ TAVSİYESİ İSTİYORUM.LÜTFEN ÇARŞAMBA ALMAM LAZIM.
ACİİİLLLLL TAVSİYE RİCA EDİYORUMMM.

banada ybr 250 için motor koruma lazım!! bilgisi olan var mı? yardımcı olabilirseniz cok sevinirim...

Motor koruma demiri gerçekten çok işe yarıyor parasının hakkını veriyor kaza esnasında motoru koruyor hasar almasını engelliyo bir kaç tecrübem oldu motorun asfalta kaymasında veya park halinde devrilmesinde en önemlisi motoru yatırdığınızda düştüğünüzde yani bacağınıza motorun düşmesini engelleyerek en büyük görevini yapıyo bacağımızı koruyor çok büyük olursa bazen aralardan geçerken veya dönmeye kalktımızda arabalara takıla biliyo çok küçük olursada görevini iyi yapamaya bilir büyüklüğünü iyi değerlendirip al...

konşuk diyorum başka bişi demiyorummm!!!!!!!!!

koruma demirlrinizi cevizli honda konşuk motordan alabilirsiniz.. Ben cok dayanıklı ve kaliteli tugaylı yolu maltepe/cevizli :)

ama bir yer daha var yıldız bisiklet alibeyköyde

Son düzenleme:
insanlar herşeyin kolayına alışmışlar)))) yanlış anlamayın herkes icin gecerli degil

koruma demirlerini başka yapanlardan kopya cekip yapmaya alışmışlar... Ama bilseler o yapanın ne kadar cok ograştıgını:pr:

ben özel yaptırdım çokta güzel oldu izmirde ve çevresinde olanlara yardımcı olabilirim özelden mesaj atın

Motosikleti
Benelli Trk702x, Honda Pcx125
nazillide iş yerimiz.
Aydın Kardeşler. 1977'den beri motor koruma demiri(ön tampon, korkuluk da deniyor), direksiyon arka bagaj, cup modelleri için ara bagaj vb benzeri bir çok üretim yapıoruz.

Örneğin ben koruma demirleri sayesinde yürüyebiliom:)

Her motora gerekli :cat:

Merhaba arkadaşlar honda dylan için koruma demiri varmı.

Son düzenleme:
arkadaşım merhaba
hangi motorun koruma demirini istiyosan alsana dayımın numarası kendisi 25 yıldır bu meslekte
0555 974 69 08
ara bunu o sana yardım eder

Ankara'da paslanmaz çelikten koruma demiri imalatı yapan bir adres verebilir misiniz..?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar