Trafikte Sağ Kalmak İçin İpuçları

Harika olmuş arkadaşım ellerine sağlık.. Resmen kitap yazmışsın..

Motora binmekten vazgeçirecek derecede gerçek ve doğru. Amma ne yaparsın işte bizdeki hastalık olmuş.

değerli bilgiler..gerçi çoğunu uygulamaktayım..emeğine sağlık

Paylaşım güzel..:cat:

Birde gölgesi görünen set veya çukurlarda yavaşlayalım:cherry:

Emekleriniz için çook teşekkürler. Eksik olmayın:rendeer:

Cok tesekkur ederım bende daha yenıyım motorda kendımce bıseler bılıodum motoru alınca bole bılgılerı okumaya dahada cok ozen gosterıyorum

ofc

Gerçektende çıktı alınıp bütün motosiklet sürücülerine okutulabilecek düzeyde bir yazı ...

50) Tek zararım kendime:
Motora binen, kuralları her fırsatta çiğneyen ve bir kaza esnasında tüm zararlarının kendilerine olduğunu söyleyen insanlar, hayatları boyunca hiç ciddi bir motor kazasına şahit olmamış kişilerdir. Yüksek süratte savrulan ve havada taklalar atarak kaldırıma çıkan bir motorun etrafa verebileceği zarar, bir otobüsten daha az değildir. Bu yüzden marş basarken sorumlu olduğunuzu unutmayın. Sabah sıradan bir vatandaş olarak evden çıkabilir, öğlen olmadan nefret edilen bir kâtile dönüşebilirsiniz.

Mükemmeldi ...:cat:

öncelıkle herkese merhaba bu sıtede yenıyım ehlıyet almama 2sene kaldıgı ıcın sadece sadece yazıları okuyordum ve dusunuyordum vs. vs. gercekten bu yazıyı hazırlayan arkadasa cok tesekkurler aslında tum maddeler cok onemlı ama bakalım hangılerıne uyabılecegım :):)

Bu çok değerli bilgiler benim gibi yeni yeni motoru kullanmayı öğrenen kişiler için altın değerinde:))) Tekrar teşekkür ederim ...HERKESE KAZASIZ SÜRÜŞLER DİLEĞİMLE....

Bende alıyorum motor katılıyorum aranıza. bunu okumam gerçektende güzel oldu. hepsine sonuna kadar uymaya çalışacağım. paylaşım için teşekkürler:cat:

Motosikletin selesine oturup, kontağı çeviren her sürücünün kesinlikle

harfiyen uyması gereken altın kurallar..Paylaşım için teşekkür..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok değerli bilgiler, paylaşım için teşekkürler.

hiç eskimeyecek harika bilgiler. bir de trafiğin diğer üyesi olan 4 ve daha fazla tekerli araç kullanıcılarına da öğretilse bunlar hayat daha güzel olacak bizler için....

Okudum.İdrak ettim.Daha ögrenecegimiz,farkına varacagımız neler neler var.....Paylaşım için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar