Benim geçtiğim yollardan geçiyosun abim...:bounce:gezmezseniz arıza görmezsiniz tabi...abi makina bildiğin traktör... (1)
klavyemiz yok...ekran klavyemizle maus ile tek tındırdatıyorum

bu durum tabi sizin işinize yarıyor..düşüncelerimi yazamıyorum...

r:
olm ben gezeceğim kadar gezdim...siz Amerikayı 2.kez keşfediyosunuz...:bounce:
abi izin günüm belli değil...sağlığımdan uykumdan olucam tad alamıcam geziden mevzu bu...

ale:
kötünün iyisi kanka...:cat: (2)
:queen: işte rodsıtar sahiplerinin bilgi birikimleri:queen: (3)
Savaş abinin öğrencileri hepsi...sülümanında tecrübesi motor felsefesi aha bu gadar...:queen:(4)
o makinayla uzun yol işkence reis....(5)bugün gece 23 de işte olucam ..hafta sonuda sanmıyorum...izin kullanamadığım haftalar oluyor...
1- Dostum sen milletin kaç km gezdiğini nereden biliyorsun yaw. Gezerken yanımızdamı geliyorsun. Benim motor 10300 km oldu biliyorsun aldığımda 3500 km deydi. Biz gezdikmi senin gibi beşiktaş - taksim arası gezmiyoruz
2- Kıvırma konusunda Asenedan mı Tanyeli den mi ders aldın kanka. Gerçi onlar kadar güzel kıvıramıyorsun.
3- Dostum senin honda cbf in kitabını yazdığını unutmuşuz

Senin yanında mekanikten konuşmamak lazım

Bilgi ve birikimlerini bizimle de paylaş da ufkumuz genişlesin
4- Motor tecrübesinde daha yeniyim bu bir gerçek

2008 de aldım sonuçta motorumu ve ozamandan beri zevkle biniyorum. Felsefem ise benzin parası bulur bulmaz uzak diyarlara gaz açmak eheuhe
5- Sen roadstarla hiç uzun yol yaptınmı dostum yaw nereden biliyorsun işkence olduğunu. Hepi topu roadstarı 1 km bile kullanmışlığın yok.
Senin bu yazdıkların kedi nin uzanamadığı ciğer ile olan ilişkisine benziyor. Objektif ol dostum
Hazır klavyende çalışmıyorken verip veriştiricem sana
Geziye gelememenin gerçek nedenini söylesene hadi. Benim 8 lt yağımı çantanda taşırsan gelirim demedinmi sen bana

Bende benim güzel cruiser im senin uyduruk yağlarını taşıyamaz dedim
Totoş uyuşmasından 1 hafta işten rapor almışsın şu an raporlu evde yatmıyomusun sen
Sen Çorlu ya gel de sana bizim Can ustada güzel bir roadstar selesi yaptıralım da rahat rahat motor kullan arkadaş nedir bu eziyet