cbr 125 mi ybr 125 mi

slm ben yeni bir moto almak istiyorum sizce honda cbr 125r mı yoksa yamaha ybr 125 mi lütfen cwplayın

Acil bumu yani ? Hastalık KAza Bİşey Var Zannettim bende:farao:

forumda Bİraz DOlaşta ARaştırma Yap..

başlığı daha açıklayıcı yazmalısın, iki motordanda anlamam girdim, tavsiyem honda shadow spirit 750 :rendeer:

bu sitede en çok kıyaslanan 2 motor bu, 2 arasan 50 başlık bulursun, ne motormuş arkadaş kıyaslana kıyaslana bitmedi bu motorlar :queen:

Şu başlıgını degiştirirmisin lütfen , sen bu kelimeleri yazarsan gerçekten acil kana vs. ihtiyacı olan ne yazıcak .

evet arkadaş ne motormuş böle:),
benim 800 lük cruiser bazen yakıt olarak çok canımı yaktığı zamanlarda 125 lik motor kullananlara çok özeniyorum o yüzden bi tanede ondan alcam :),ama keyfini yaşıyosan bedeline katlanıcaksın oda ayrı bişey,arkadaşlar haklı ama bende cbr 125 i öneririm.

böyle sine acil bır durum için sana yanlış cevap vermek istemem sonucta hayati bir mesele sonra maddi bir mesele sana zarar verdırmekte istemem bu motorların parcaları yakıtları bunlar cok zor hayati konular istersen sen bir bu ste içersınde daha önceden acilmiş konulara bi zahmet bakıver bılgi sahıbı oluver gerci biraz vaktın gıdecek ama hayatı mesele:

bence çok yerinde bi tavsiye olmuş adam ybr ile cbr yi kıyaslarsa tavsiye de böyle gelir:mrgreen:

Belkide ybr ve cbr arasındaki farkı bile bilmiyodur,belkide hiç motosiklete binmemiştir,sırf görüntülerinden ve maddi gücünden dolayı ikisi arasında kalmıştır...

Ya bu tavsiyeye uyup gidip 85 model 750 cc bi motor alırsa...

çünkü chopper ile ss arasındaki farkıda bilmiyodur muhtemelen....

ya yapmayın arkadaşlar,hiç birimiz motosikletimizle full korumalı doğmadık....:p

ne kadar yardım sever mılletız konuyu toplam 13 üye okuyor hadeyın arkadaşlar durum coook acıl

çok acil çok acil acaba bugun full face kaskımı mı taksam yoksa çene açılır mı??????? acil cevap lütfen!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar