hepsi burada......konu ne olduğunu bilmediğim için....iyi bi site..
Fiyatlar genelde piyasanın üzerinde oluyor, tabi her ürün için geçerli değil,
+ Yönleri:
+ Taksit seçenekleri makul,
+ Ürün seçeneği bol.
+ Kargo payı düşük oluyor.
+ Kargo bedava seçenekleri oluyor, (alışveriş tutarı veya ürünlerinizle birlikte başka bir ürün daha alarak)
+ Üründe bir sorun olduğunda çok soru sormuyorlar, gönderin bakalım diyorlar genelde de değiştiriyorlar ve 1 ay içerisindeyse kargo ücretini kendileri ödüyorlar.
+ Ürün seçmeye çalışırken ürün özelliklerine süzdürme özelliği güzel oluyor, oradan seçip karar verip başka yerden de alabiliyoruz
- Yönleri:
- Bir sorunla karşılaştığınızda sorunu çözüyorlar ama müşteri hizmetleri rezalet, yazdığınızı adam gibi okumadan cevap yazdıkları çok oluyor
Adamlara bu üründe böyle birşey var bu esasında böyle mi yoksa bu ürün hatalımı diye soru soruyoruz adamlar ürünü gönderin değiştirelim diyorlar
Hata raporlaması yapıyorum, yazdığımla alakasız cevaplar geliyor falan filan
Ama onun haricinde sorunlu ürünlerde bekleme süresi haricinde genelde sorun çözümü tam oluyor.
- Ürünlerin açıklamalarında yazanlar ve ürün resimleri sallamasyon olabiliyor. Gelen ürünü tam olarak yansıtmayabiliyor.
Başıma gelen bazı örnekleri,
1. Bilmemkaç sene önce Sony Ericsson W810i almıştım ordan yanında oyun hediyeli yazarken ürün geldi oyun moyun yok. Yazdım ne iş diye, yanlış yazılmış dediler

Hayır bir de Anasayfaya reklama yazmışlar kocaman kocaman Oyun Hediyeli diye
Oyunundan falan değil, zaten alacaktım telefonu da sen yazdığını satmak zorundasın değil mi ama
2. Arkadaşa deniz botu aldık, gelen ürünle sitedeki resmi aynı modelin değildi
3. En son 16 Gb sandisk cruzer aldım, taksit seçeneği, kargo payı ve süper hızlı gönderisi sebebiyle, ürün sayfasında U3 özelliği ile birlikte Avast Antivirüs falan filan yanında kurulu geliyor şeklinde yazmışlar ama gelen disk üzerinde "0" program kuruluydu
Ürün özelliklerini şişirmek için yazmışlar da yazmışlar
Yazma gereği bile görmedim gelecek cevabı biliyorum çünkü

Gittim sitesinden indirip kurdum sorunumu çözdüm. 2 ay deneme sürümü ama kaldırıp kurunca hep sıfırlıyor süreyi sınırsız lisans
Edit:
Ben yazmayı bitirene kadar özet cevap gelmiş zaten
Edit 2 :
Bu arada benim değişik kategorilerde alışveriş yaptığım diğer siteler.
- Feyizoğlu.com
- Teknosepet.com (Genelde aynı gün veya en geç ertesi günü kargolar)
- Bitenekadar.com (Günlük fırsat ürünü sitesi, müşteri hizmetleri süper ötesidir)
- Nadiren gedikgross
- Yukarıdakilerin haricinde birton yerden de alışveriş yapıyorum ama isimleri gelmedi şimdi aklıma, fiyat, taksit vs.vs. seçeneklerine göre değişiyor.