saatte bozukluk yok cünkü devir artarken saatte orantılı hareket edıyodebriyaj ile alakası yok senin dediğinin.belki o an kaz kolunu bırakmamış olabilirsin.eger motora gaz vermiyorsan devir saati çıkmaz.gaz vermediğin halde devir yükseliyorsa saat bozuk.:cat:
Normal değil tabide acaba rolantinmi çok yüksek normal çalıştırdığında kaçta deviR?
saatte bozukluk yok cünkü devir artarken saatte orantılı hareket edıyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:51 PM ----------
2 devir fren yabcam zaman debriyajı sıktıgımda yükseliyo devir 4 e kadar
Arkadaşlar moturum fren yapmak için debriyajı sıktıgımda devir yukseltıyo bu normalmi 4000 lere kadar cıkıyo devir sizde nasıl acaba debriyaj ayarım bozuk olabılırmı ılk kez Apache kullandıgım için pek bilemıyorum sorunu
TVS İLE BENZIOR AMA APACHE BUNU TAKLIT ETMISTIR ZATEN HONDA KALITESI BELLI EDİYOR GORUNUSU BILE KALITE MAKINANIN honda tvsyımı taklıt edecek![]()
mesela rolantide calısırken debriyajı sıkınca devir artıyo elim daha gaza dokunmadan oluyo bu olay servıse goturup neyı var neyı yok baktırcam 1 hafta oldu alalı 2.eldevir saati rolantide çalışırken 1000-1200 filan olacak az bir şey rolantini düşür.devir saatin normal çalıştığına göre sen durmak istediğinde debriyajı sıkınca elin gazda kalıyor anlaşılan.ve ya gaz kolun ilk başta takılı kalıyor biraz yağla ince yağ ile.
Vites boştayken rolantine bak, 1500 devirde falan olması gerekiyor, eğer orası normalse gaz kolunla ilgili bir problem olabilir.
arkadaşlar herkese merhabalar ben yakın bir arkadaşımın apachesini almaya karar vermek üzereyim motor çok temiz 15binde fakat uzun süreli kullanmak istiyorum işe gidiş geliş amaclı beni 2-3 yıl taşırmı cevaplarınızı bekliyorum?iyi akşamlar
arkadaşlar benim motosiklet düz yolda 110 yapıyor ama 140 görenler var hatta resimlerini bile çekmiş siz motosikletinizle aen fazla kaç yaptınız? (ki zaten katalogta 108km/sa yazıyor )
duz yolda ıkı kısı 120 tek kısı yokus assa 130 gordum fazlada kasmıyom
Bu arada koltuk altındakı tel yuvadan cıkan varmı bu ıkı oldu 1 saat ugrastırıyo yerıne oturması sımdı kım ugrasıcak onunla
Bu apachelerin fiyatları nie tavan yapmış durumda? :S
Arkadas TVS Apache tamam aynı ybr ye benzemiş ama sürüş kalite hiç hoş değil
dandik çin malı motor olmadıgından.:queen:sonuçta adamlar kaliteli mal satıyorlar.ne mobilet gibi motor-ne de yağ yakıyor.:cat: şaka bir yana 150 cc içinde 13.5 hp şu an bu fiyata bu motor TVS APACHE :cat: