yakıt hesabı hiç yapmadım ama altında 57 beygir gücü olacak, apaçidekinden mutlaka fazla yakacakArkadaşlar merhaba, 10 gün önce TVS apache im den üzülerek ayrıldım. Bundan sonraki hedefim cbf500 kesinlikle bu motoru alacağım, sahibinden de 2.el temiz motor araştırıyorum. Tercihim kesinlikle siyahtan olucak.. Yorumlarınızı büyük keyifle okuyorum, sorunsuz bir motor olduğuna karar verdim..
Ancak kafama takılan bir sorun var yakıt tüketimi ne kadar TVS apache de 1 depoyla ortalama 580km yol yapıyordum, depom 48TL ye doluyordu. ORtalama km' de 80kuruş diyebilirim. Yakıtı sormamın sebebi motora o kadar çok alıştım ki WC ye bile motorla gidiyorum... 1 Sene tvs apache imle 10 bin km yaptım sonrada ayrıldık..
şakamı ciddimi yazmışsın çözemedim açıkçası:silent:böyle değerli ve ciddi fikirleri bizlerle paylaşdığın için özellikle teşekkür ederim. zihninde daha zeka dolu fikirler olursa paylaşmaktan çekinme . mum dibine ışık vermesede sen ışığınla bizleri aydınlatmaya devam et.
tiye alınmayacak gibide deyil oda gerçek
mesela kendi yaptığım birşey söyleyim:
depo ve arka kuyruk kenarlarını şeffaf filmle kapladım.artçı inip binerken ayakkabısı deysede çizilme olmuyor