1000tl korumalıklar hariç

Belki Yazılarımı Görmüssünüzdür Cok Kararsızım Bütcem En fazla 1200tl Kadar Cıkar Ama ben
Çelik Thunder 150 XGJ150-23
Kanuni 200 racer
Gİbi Motor Almak İstiyorum abimde Cbr 600cc Var O Vermiyo Bana sürmem için Yaz Basından Beri Para Biriktirdim Ve bu KAdar Oldu Bu Fiyata Bu Motorlardan Bulabilirmiyim Bulamazsam ne yapmamı önerirsiniz

Belki Yazılarımı Görmüssünüzdür Cok Kararsızım Bütcem En fazla 1200tl Kadar Cıkar Ama ben
Çelik Thunder 150 XGJ150-23
Kanuni 200 racer
Gİbi Motor Almak İstiyorum abimde Cbr 600cc Var O Vermiyo Bana sürmem için Yaz Basından Beri Para Biriktirdim Ve bu KAdar Oldu Bu Fiyata Bu Motorlardan Bulabilirmiyim Bulamazsam ne yapmamı önerirsiniz

Ben olsam biraz daha sabreder cbr 1000 RR alır abimin benden bu motora binmek için izin istemesini beklerdim...:)

beklemeni öneririm bahsettiğin motorların fiyatlarına bi sahibinden.com dan bak sonra para biriktir daha da önemlisi ehiliyetini ve korumalarını ilk önce tamamla sonra motor al oky

Ehliyete 6 Ekimda Yazılıcam Yasım O zman Doluyo 1000cc Alamam O kadar Parayı ÖGrenci Adam Nerde Bulsun 1200Tl önerebileceginiz MOTOSİKLET'ler neler Lütfen Biraz Yardımcı Olurmusunuz

Ehliyete 6 Ekimda Yazılıcam Yasım O zman Doluyo 1000cc Alamam O kadar Parayı ÖGrenci Adam Nerde Bulsun 1200Tl önerebileceginiz MOTOSİKLET'ler neler Lütfen Biraz Yardımcı Olurmusunuz

arkadaşım 1200 liraya alsan alsan çinli 2. el scooterlardan alırsın biraz mantıklı düşünmeye davet ediyorum seni ybr 125 al bak biraz para biriktir tramammı 3000 lira yeme içme biriktir sonra da önce ehliyet sonra korumalar sonra motorunu al ve MOTORA biniyorum de . çinlileri ucuza alıcaksın alım satımı 300 liraya patlıyacak masrafları motorun parasını geçicek yani daha neler neler

Tmm Arastırmam Devam Edicek Varsa Tanıdıklarınız Satan Haber Verirseniz Sevinirim...

Bide Ruhsatı Babamın Üstüne Geçircez Kaç Para tutar

150-23 kullanıcısı olarak sana şunu diyebilirim kredi kartın varsa taksitli moto al.
ayda diyelim 50liralık benzin alacaksın yanına 100lira da taksit ekle hiç dokunmaz.

hangi şehirdesin

1.si yaz başından beri sabretmişsin motor bu zamanda alınmaz kışın alınır alsan biniceğin topu topu 1 ay elbiselerin olmadığı için üşürsün. ehliyetinde yok sabret öbür yaza herşeyini tastamama hazırlamış bi vaziyette bin motorcuğuna. birkere ehliyet herşeyiyle 400tl motor malzemelerinde 500 tl bunları satabilirm mesela sana. http://www.sahibinden.com/lazer_lz6_kask-94WQQaXQQ16313413WQQpXQQdisplayitem burdan diğer ilanlarımada bakabilirsin hı motorda var baq tam senlik şimdi düzellttim tabi sağını solunu aynı 0 gibi.:cat:

Beklemek En iyisi Olucak Tam Olarak Bi ay verebilirmisiniz Motor Fiyatlarının Düştügü

Beklemek En iyisi Olucak Tam Olarak Bi ay verebilirmisiniz Motor Fiyatlarının Düştügü

ayı boşver sana gün verim canım...çarşamba günleri fiyatlar çok düşer o gun al.....ama dikkat et kaçırma........% 80 indirim oluyo bide 2 katı bonus veriyo..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar