[Tekirdağ - MT]

ama ozaman mazeretim vardı sülaymanım fötür şapkalım :)
biliyorsunki işler baya bi sıkı idi normal gezmelere bile gidememiştim :pr:
yaff biz geldikk takılıyoruz şimdi ise kimse yok gibi bişey artık :)

Şapkayı kaptırmam.

Bugün herkesin işi yoğun sanırım kimse yazmıyor yazarlar merak etme :)

Haftasonu gezen tozan yokmu ya ??

valla 1900 km öyle bi kaşıntımı geçirdi ki... :)) EVEt İftar Yemeğine Kimler GElir

valla 1900 km öyle bi kaşıntımı geçirdi ki... :)) EVEt İftar Yemeğine Kimler GElir

özerim benim durumu biliyorsun anlattım sana bugün cam elyafı falan alıp kendim tamir etmeye çalışıcam öncamıda idareten ay başına kadar bi şekilde yapıştırcam öle kullanırım artık 100 liraya buldum ön cam ay başında anca alıcam yenisini

bakalım bide edirne işi var ne zaman olacağıda belli değil hazır kıta bekliyoruz burada hadi deseler gidiyoz anlıyacağın
ama bi akailik olmassa yaz beni kardeşimm en başa :):cherry:

Veliköy de ki Yalı restorantta iftara ne dersiniz gençlik :) Otoparkıda var ortamı da 10 numara.

eheheh daha marmarada ben panda yiyen cinsten bi balığa rastlamadım ama

herşeyin bir ilkide vardır tabi bunuda göz etmek lazım demi şimdi :p

hatta bz lucas la cınarçıkta denizee bile girmiştik hiç bişeyin saldırdığı falanda yoktu kıyıda gezen iki lavuk dışında dövecektik lavukları abi kardeş ama neyse dedik sonra adam döven motorcu olmayalım dedik :cherry:

piranha herşeyi yer valla...beni korkutan suyun derinlii bilinmeyenliği...:pale:

dostum Çınarcığın suyu kumu berbat bu arada...:pale:

piranha herşeyi yer valla...beni korkutan suyun derinlii bilinmeyenliği...:pale:

dostum Çınarcığın suyu kumu berbat bu arada...:pale:

evet bu sene öle idi nerdeee o eski çınarçık baktınmı denize çakıl taşlarını sayardık. mideyeleri görürde aha şu midye tam dolmalıkmış len derdik birbirimize
ulan şu yengecede bir türlü düz yürümeyi öğretemedik hep yan yan yürüyo eşşoğlusu derdik :p

evet bu sene gerçekten kötü idi deniz ama marmara artık kötü
hatta balık bile kalmamış marmarada istavrit bile yok tutmaya :pale:

Son düzenleme:
özer veliköy çok yakın bir yer ve güzel bir ortamı var çorluya 17 km kadar orası olabilir ama yine arkadaşlar bilir

o ne tarafta dayı ?

nerden bulduysa artık be mekanı bi veli bi deli bide bizim rodsıtarcı sülü bilir..

abi artık ipini tam kopardın...:queen:akşam meşguldu telin...

evet bu sene öle idi nerdeee o eski çınarçık baktınmı denize çakıl taşlarını sayardık. mideyeleri görürde aha şu midye tam dolmalıkmış len derdik birbirimize
ulan şu yengecede bir türlü düz yürümeyi öğretemedik hep yan yan yürüyo eşşoğlusu derdik :p

evet bu sene gerçekten kötü idi deniz ama marmara artık kötü
hatta balık bile kalmamış marmarada istavrit bile yok tutmaya :pale:

ben oraları 05 te keşfettim tam anlamıyla...bence oradaki yayla ormanlık alan özel yapan...denizle ilgilenen oranın yerlisi...misafir yeşile geliyor...balık işini pek bilmem...

Son düzenleme:
e bizim bayzıtar bilemedi ...o trakyalı değil mi...:p

ben bu hafta iznimi Çınarcıkta değerlendiricem reis...sizde misafirperverlik göremedim hiç...:pale: dondurmacılarda ağırlanıyorum...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
e bizim bayzıtar bilemedi ...o trakyalı değil mi...:p

ben bu hafta iznimi Çınarcıkta değerlendiricem reis...sizde misafirperverlik göremedim hiç...:pale: dondurmacılarda ağırlanıyorum...:)

Biz fakir ama gururlu bir MT yiz
Dondurmacı Semih bonkörlük göstermeseydi benim ofiste çaya talim edecektin nankör:)

Biz fakir ama gururlu bir MT yiz
Dondurmacı Semih bonkörlük göstermeseydi benim ofiste çaya talim edecektin nankör:)

işte Çorlu Mt gerçeği...çay...dondurma...:p

parasız pulsuz çapır crusıer enduro ruhunu gelecek nesillere taşımaya çalışan ama nefesleri kokan deposu cebi boş Çorlu MT Çapırgücü :queen:

sen istanbulla çorlunun ortasında bir yer ayarla orada iftar yemeği yiyelim olmazmı kardeşim yemek bahane muabbet şahane:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte Çorlu Mt gerçeği...çay...dondurma...:p

parasız pulsuz çapır crusıer enduro ruhunu gelecek nesillere taşımaya çalışan ama nefesleri kokan deposu cebi boş Çorlu MT Çapırgücü :queen:

Bis senin gibi
SosHonder ( sosyetik Hondacılar Derneği)üyesi değiliz.
Bis senin gibi,
Sabah Tekirdağ MT ye,Akşam Bisan Topic'e kitleyip kaçmıyoruz
Bis senin gibi
Muratlı'da köfte yiyip Özer'e uğramadan geçmiyoruz
Bis senin gibi
"Çınarcık'a gelmediniz" deyip arkadaşlarımıza trip yapmıyoruz.
Bis senin gibi,
gaz vermeyiz,gaza gelmeyiz,gaz açarız yüreğimizin götürdüğü yere
Bis senin gibi,
Bi kilo köftenin üstüne yarım kilo dondurma yedikten iki ay sonra dostların ikramını yerin dibine sokmuyoruz.
Bis fakir ama ruhu tok bir MT yiz
Bis yarım kangal sucuğu 15 kişi paylaşır,yine doyarız.

Pisttt seni gidi.Pisst:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar