valla 1900 km öyle bi kaşıntımı geçirdi ki...) EVEt İftar Yemeğine Kimler GElir
eheheh daha marmarada ben panda yiyen cinsten bi balığa rastlamadım ama
herşeyin bir ilkide vardır tabi bunuda göz etmek lazım demi şimdi
hatta bz lucas la cınarçıkta denizee bile girmiştik hiç bişeyin saldırdığı falanda yoktu kıyıda gezen iki lavuk dışında dövecektik lavukları abi kardeş ama neyse dedik sonra adam döven motorcu olmayalım dedik :cherry:
Veliköy de ki Yalı restorantta iftara ne dersiniz gençlikOtoparkıda var ortamı da 10 numara.
piranha herşeyi yer valla...beni korkutan suyun derinlii bilinmeyenliği...ale:
dostum Çınarcığın suyu kumu berbat bu arada...ale:
o ne tarafta dayı ?
evet bu sene öle idi nerdeee o eski çınarçık baktınmı denize çakıl taşlarını sayardık. mideyeleri görürde aha şu midye tam dolmalıkmış len derdik birbirimize
ulan şu yengecede bir türlü düz yürümeyi öğretemedik hep yan yan yürüyo eşşoğlusu derdik
evet bu sene gerçekten kötü idi deniz ama marmara artık kötü
hatta balık bile kalmamış marmarada istavrit bile yok tutmayaale:
e bizim bayzıtar bilemedi ...o trakyalı değil mi...
ben bu hafta iznimi Çınarcıkta değerlendiricem reis...sizde misafirperverlik göremedim hiç...ale: dondurmacılarda ağırlanıyorum...
![]()
Biz fakir ama gururlu bir MT yiz
Dondurmacı Semih bonkörlük göstermeseydi benim ofiste çaya talim edecektin nankör![]()
sen istanbulla çorlunun ortasında bir yer ayarla orada iftar yemeği yiyelim olmazmı kardeşim yemek bahane muabbet şahane![]()
işte Çorlu Mt gerçeği...çay...dondurma...
parasız pulsuz çapır crusıer enduro ruhunu gelecek nesillere taşımaya çalışan ama nefesleri kokan deposu cebi boş Çorlu MT Çapırgücü :queen: