Ledow'La GiderDim Gidemezdim derken,Gittim;GEldim 7 gün 1900 km Ege Turu/

bu arada datçaya kadar bende 151rs ile gitmiştim :D marmoka :D 700 km ne iyi yollardı be :D allah ss ile nasip etsin o yolları bidahakine virajlar bomba

bu arada datçaya kadar bende 151rs ile gitmiştim :D marmoka :D 700 km ne iyi yollardı be :D allah ss ile nasip etsin o yolları bidahakine virajlar bomba

Kardeş bende o virajlar yüzünden tavsiye ettim şimdi yollar daha bi güzel eskiden insan korkuyodu bi şekil..:)

Adana İl Temsilcisi
eline,yüreğine,emeğine sağlık arkadaş,çok iyi etmişsin,sorunda yaşamamışsın ooohhh,ne güzel.:cat:

vay kankalarım helal olsun size...marmariste bbrr...ayvalıkta bıyıklı...izmirde forrapa uğramamak olmamış ama...

keyifle okudum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay kankalarım helal olsun size...marmariste bbrr...ayvalıkta bıyıklı...izmirde forrapa uğramamak olmamış ama...

keyifle okudum...

keyifle oku, kapak olsun oturanpanda.
Meyd in cayna gezisi bu.

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.. Metecan Sende Yap Bi GEzi Şöyle Güneylere Müneylerede Okuyalım Keyifle:mrgreen:

kanka bunlara çerez gezi deniyor...Diyarbakıra Karsa gidicen Antalyaya inicen gözüme girecen...:p

mükemmel bi gezi yaa paylaşım için tesekkürler ...

teşekkür ederim.. yeni üye olmuşsun sanırım. seninde gezi yazılarını bekliyoruz..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 PM ----------

Kuşadasına ugramamıssınz abi üzüldüm yha

inşallah bir sonraki sefere Orayada FArklı bir ROta Yaparak ugrayacagım... Sevgiler.

Teşekkürler paylaşımınız için ,özellikle Belen kahvesinden çektiğiniz resimler benim için en güzel karaler. :cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar