Sarı Hyosung GT250R ım Çalındı!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok geçmiş olsun arkadaşım....

Bu sabah işe gelirken Kozyatağı otobüs durağından Ataşehir yönüne doğru yürürken tam Carrefour'un giriş kapıının önünde bahsettiğin renkte ve deposunda siyah bir Hyosung yazan motor gördüm ben arkadaşım. Hatta kullanan şahıs kask takmıyordu bu yüzden baktım bende. Genç biriydi 24-25 yaşlarındaydı sanırım. Ama belkide motor kullanan şahsındır, senin motorun olup olmadığını bilemem, ve açıkcası plakaya da bakmadım. İstersen dolaştığın zaman bu taraflara da bir bakın. İnşallah en kısa zamanda bulursun motorunu.

[/COLOR]

nasıl eklenio? bilen varmı

http://imageshack.us/
bu siteye gir pc dekı motor resımlerını tek tek lınk yap sora lınklerı mesaj yazarken usttarafta sarı kutu var ona tıkla oraya yabıstır olucaktır hiç bı bılgın yoksa anlamakta zorlanabılırısn[/QUOTE]

j1kopya640x480.jpg

j4958.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 PM ----------

bilemiyorum onlar olabilir..olmayada bilir çok teşekkürler o lokasyona da bakacağız

geçmiş olsun.. çalanın niyeti parçalayıp parça satmak değildir de inşallah gezmek için çalmıştır da bulunur.. ben de caddede motorla geziyo olucam, görürsem haber veririm:cat:

geçmiş olsun inşallah bulunur.bu hırsızların yaşamaya hakkı yok.hepsini kurşuna dizmek lazım...

Gecmıs olsun umarım kısa surede bulunur.Bız her aksam caddedeyız bızde dolasırken ararız...
Sımdı cdddebostan topıcıne de yazıyorum...

İlanı görünce aha dedim ankarada kesin, şu esattaki aylardır yatan sarıyı çaldılar demek en sonuda...Hemde askerlerin dibinden. Ama değilmiş. Geçmiş olsun. Ankarada olsaydı(yada ben istanbulda olsaydım) yardımcı olurdum. İnşallah bulursun motorunu(Üzerinde değişiklikler yapmadan, yoksa işin iyice zorlaşır :pale: ) Haber et bulduğun zaman..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nolur ne olmaz sildim burdan..
pm ne atıyorum. bi ara bak..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haysıyetsız bunlar ınsallah bulunur

çok geçmiş olsun,
inş en kısa sürede bulunur motorun,
bu arada arkadaşların ile nerelerde dolaşacaksınız,
motorları ile gece gezmeye çıkacaklar vardır,
ne kadar kalabalık olunursa o kadar daha şanslı olursunuz...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Umarım bulunur. Numaranı kaydediyorum, yarın baya bir yolum var İstanbul içerisinde. Görürsem ararım... Geçmiş olsun.

2 gün önce sanırım bagdat caddesınde gectı sarı bı hyosung ama sankı rengı daha acık bir sarıydı. kuyruk altı plaka vardı.2 tane genç kişi kasksız şekilde geziyolardı...

2 gün önce sanırım bagdat caddesınde gectı sarı bı hyosung ama sankı rengı daha acık bir sarıydı. kuyruk altı plaka vardı.2 tane genç kişi kasksız şekilde geziyolardı...

aaah ah butip malukları kısas a kısas ile yargılıyacaksın ki bidaha yolda kolu başı kesik adamlar gören kimsenin malına uzanmasın

resimlerini şimdi inceledim büyük ihtimal gördüğüm motor bu motordu.hatta dedım allah allah bu kadar acık renk hyosung gormemıstım...yanlıs hatırlamıyosam egzostanda bayaa bir ses cıkıyodu egzosa bısey yapmıslar galıba bilginize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar