2007 yaz tatilim İzmir'denn kıyı boyunca Anamur'a, geri dönüş isee iç anadoludannnn..

Amannnn allahımmmm :queen: :queen: :queen: Davut abi eridim bittim vallahi gezi fotolarını izlerken :) Mükemmel bir gezi olmuş :cyclopsan Sen listeye benide yaz.Hoş benim motorla öyle 120-130 km lik süratlerle gelemesemde siz dinlenirken ben arkadan yetişirim
:cat:

sen sıkıntı yapma mehmet ben seni artçı olarak alırım meraketmee..........

:cat::cat:

kumita yaptığın gezi çok güzel olmuş.Eee tabii sözkonusu motor olunca geziler daha bir güzel oluyor,ellerine yüreğine sağlık.Kazasız,belasız,sorunsuz sürüşler dileğiyle...:)

Özür dilerim konu hortlatıyorum ama beni tanıyanlar bilir ben bu gezimi çok sevdim ve çok özledimmm....:salut:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Özür dilerim konu hortlatıyorum ama beni tanıyanlar bilir ben bu gezimi çok sevdim ve çok özledimmm....:salut:

Çok iyi hatırlıyorum..Ama bazı şeyleri hatırlamak çok güzeldir.... Her ne kadar bazı kötü anıları hatırlamak zor olsada........

İşallah daha güzellerini Eşinle yaparsınız.... :rendeer::rendeer::rendeer:

Bu arada düğününüze gelmeyi çok istiyorsum ... Plan bile yapmıştık ama Ankara da olduğumdan katılamadım....

Allah bir yastıkta kocatsın.... Çok yakışıyorsunuz birbirinize.... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar