Aşk neden hep acı verir..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
[YT]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/B1cUPuor3oQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/B1cUPuor3oQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YT]

Kezbanın hakkı recep ne diye adam olursun salak musti..:salut:

:) Seninki reddedilmişliğin dayanılmaz hafifliği :mrgreen: Şimdi olmadı ya sen o kızı gözünde ulaşılmaz yaptın öyle sanıyorsun ama sen ondan belki başkalarına göre daha ulaşılmazsın :wiinkk: Aşkta kendini her zaman üstün görmeli yaşamda da senden daha kötü durumda olanları düşünerek şükredip daha alçakgönüllü olmalısın ki şu fani dünyada acı çekmeyip mutlu olasın :rendeer: İnan unutulmayacak hiç kimse dinmeyecek hiçbir aşk acısı yoktur. Ayrıntılı bligi gazetelerde :mrgreen: Güzin abla :queen: Müsait bir zamanda konuşuruz detaylı üzme kendini bunlar boş ve hoş işler :p
teşekkür ederim güzin şey pardon yeşim abla öğütlerine uymaya çalışıcam :)
Yeşim boş zamanlarında Güzin Ablalık mı yapıyorsun:) Emin kardeşim askerden dönmüşsün yaşamanın tadına bak yahu ne aşk acısı şimdi sivilliği özlemedin mi hiç.
özledim tabiki de :) tam attım aklımdan derken araya askerlik girdi ve askerliğim boyunca düşündüğüm şeylerin %90 ı onunla ilgiliydi ne gariptir..
evet malum kriz var iş yok ekmek parası :mrgreen:
siz ekmeği venüs pastanesinden falan alıyosunuz galiba bi seans 200 lira olurmu yav :p
Tebrik ederim, çok başarılı:)Bir Emin bir Musti ikisi dert oldu bize:mrgreen:
sağol abicim övgülerinize layık olmaya çalışıcam :p

Aşkın ....

Aşkın .... noktalı yere ne gelmelidir?

a)aşkın gözü b)aşkın körü c)aşkın likörü

ben a şıkkını işaretledim.. :mrgreen:

Aslında doğru anlamışsın da..:mrgreen: Yalnızlık güzel şey güzel şey yalnızlık...Bazen sosyal ortamlarda bi yerin inciyor acıyor ama bütün gün acılı gezmekten iyidir...Sallaaaa..:wiinkk:

Dürüst olsun derler olmazlar ....
Vefadan bahsederler zor zamanlarını beklerler ayılık için....
Sözlerini asla tutmazlar..
Adamlıktan anlamazlar....
Bahaneleri tripleri bitmezler..

O melek yüzün altında hep bi hayvan vardır hayvan olursan anlaşırsın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar