[Adana - MT]

selam arkadaşlar.....tüm mt gruplarının ve islam aleminin ramazan ayını en içten dileklerimle kutlarım....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:04 AM ----------

Hocam sen bi tanesin valla geldiğin belli oluyor...bayram programına ben her türlü varım....Muzo sende oyun bozanlık yapma be olum yaw...senede bi sefer be .... hem bak benim bekarlığa veda partim olacak ona göre....:queen::cat:

Biz ailecek akrabaları gezmeyei düşünüyorduk, uzun zamandır ziyaret etmemiştik, o nedenle başka bir zaman beraber gezme dileğimle :bounce:
Üstelik bayrama daha çok var, elbette ara geziler olacaktır :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biz ailecek akrabaları gezmeyei düşünüyorduk, uzun zamandır ziyaret etmemiştik, o nedenle başka bir zaman beraber gezme dileğimle :bounce:
Üstelik bayrama daha çok var, elbette ara geziler olacaktır :mrgreen:

Muzo üç kağıt yapma ..... gerçek sebep bu değil.....hemen karar verme daha zaman var ....

yani bayram ziyareti içinmi gelemem diyorsun....:silent::silent:

Evet, dinimiz gereği bu tür ziyaretler çok önemli, gezi herzaman yapılabilir :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 AM ----------

okuyan çok yazan yok :silent:
azgurbuz+, fevri+, shark06+, yunus_34+

Tayfun kardeş niye hiç yazmıyorsun, nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor :pr:

Güzel gezi programı yapmışsın, ama listeye şöyle bi bakınca en az 2 kişi fire verecekmiş gibi gözüküyor :mrgreen:

kimler mesela.

Hocam sen bi tanesin valla geldiğin belli oluyor...bayram programına ben her türlü varım....Muzo sende oyun bozanlık yapma be olum yaw...senede bi sefer be .... hem bak benim bekarlığa veda partim olacak ona göre....:queen::cat:

rica ederim tombikim.

Günaydın herkeşlere,hayırlı işler bol kazançlar dilerim

biz kısmet olursa küçük çenkisle tek motor gelicez muhtemelende çadırda kalmayı düşünüyoruz otel delikanlıyı bozar,:mrgreen:doğayla başbaşa olmak varken neyime klimalı duşlu tv li oda, börtü böceklerle kurbağalarla uyumak daha keyifli

olur abi önemli değil öğretmenevinin bahçesine kurabiliriz herhalde. emin değilim tabi sormak lazım.

Herkese Hayırlı Ramazanlar...
Çarşamba günü dogum günümd o yüzden gelemedim Bora abim ama görülen o ki bayram gezisi kararına varılmış çok sevindim harika bir haber
Bora abi +1 olarak benide yazarsan sevinirim.Allahtan bir mani çıkmaz ise kesin gelecegim...

Muzo bence sen artcısız diye gelmiyorsun.....

Adana MT bukadar erken plan yapmazdı...Nooldu kurtlarınızmı kaynadı :queen:

İftar sonrası gece sürüşü yapalım istiyorsanız :bounce:

Muzo bu arada Hella olasın inşallah, bir farı bulamadın :farao:

Muzo bence sen artcısız diye gelmiyorsun.....

Sen ara gazı veriyon gibime geliyor :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Evlendikten sonra senide görecez, evlenenler bu camiada hep kaybolmuştur, bir sürü örnek var :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 PM ----------

Adana MT bukadar erken plan yapmazdı...Nooldu kurtlarınızmı kaynadı :queen:

İftar sonrası gece sürüşü yapalım istiyorsanız :bounce:

Muzo bu arada Hella olasın inşallah, bir farı bulamadın :farao:

Şimdi tekrar sordum, senin verdiğin numaraların Türkiye girişi olmamış :bounce:

Sen ara gazı veriyon gibime geliyor :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Evlendikten sonra senide görecez, evlenenler bu camiada hep kaybolmuştur, bir sürü örnek var :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 PM ----------

Şimdi tekrar sordum, senin verdiğin numaraların Türkiye girişi olmamış :bounce:

Ayıpsın be kanki...sana niye ara gazı verim...evlendikten sonrada göreceksiniz beni tabiki....öyle bir nişanlım varki ...dünya tatlısı....ben istersem motorada biner , paraşütlede atlar.....sizin gibi dostlarda olduktan sonra .... boş ver benim kopmamı ...klübe yeni biri daha katılır....mevcut artar anlayacağın...beni başkaları ile karıştırma şekerim...

Arkadaşlar bir son dakika gelişmasini acil tarafından bildiriyorum.

Oda ücreti 25 TL olmuştur. İlgilenenlerin dikkatine.

Arkadaşlar bir son dakika gelişmasini acil tarafından bildiriyorum.

Oda ücreti 25 TL olmuştur. İlgilenenlerin dikkatine.

Oooo süper Damping yaptırdın desene :)) Haluk Hocam listeye benide yazarsan sevinirim. :rendeer:

Gece turu içinde önceden karar verilirse seve seve turlarım :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar