yeni motoruma yarın kavuşuyorum

kazasız belasız inşallah hayırlı olsun depon dolu tekerin duz bassın...

Guzel secim yapmissin allah kaza bela yuzu gostermesin , gule gule binmeyi nasip etsin.

sağolasın tekrardan teşekkür ederim allah herkeze istediği motoru nasip etsin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 AM ----------

Hayırlı olsun arkadaşım :)

çok teşekkür edrim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 AM ----------

HAyırlısı olsun:)

teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:34 AM ----------

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan.

çok teşekkür ederim sağolun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 AM ----------

kazasız belasız inşallah hayırlı olsun depon dolu tekerin duz bassın...

sağolasın teşekkürler. inşallah hepimizin tekeri düz basar hepimizi allah korusun. bir müdded depo dolu dolaşamayacam galiba ama hayırlısı olsun.

hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullan...

sağolasın çok teşekkür ederim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:02 AM ----------

uyusana arkadaş yarın motorunu alıp evine getirmeye halin olmayacak :D

ah bi uyuya bilsem. bi de zaten eve geldikten sonra işe gidecem gebzeye yani yeni makinamı küçükten bi yoklayacam 120-130 km de

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Mümkünse kasko yaptırın veya kapalı otoparkta tutun. Halat ve alarmlı disk kilidi ile her zaman taviz vermeden kilitleyin. Branda kullanın motorunuz yıllarca temiz kalır. Kazasız, belasız, mutlu ve keyifli sürüşler..

yarın olmadımı?almışsındır sen şimdi.bugun de uyku tutmaz :queen:uykusuz her gece...güle güle kullan:rendeer:

hadi bakalım hayırlı ugurlu olur inşallah
kazasız belasız sürüşler :rendeer:

gebzenin neresine gelcen ?

pilastikçiler organize sanayi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:39 AM ----------

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Mümkünse kasko yaptırın veya kapalı otoparkta tutun. Halat ve alarmlı disk kilidi ile her zaman taviz vermeden kilitleyin. Branda kullanın motorunuz yıllarca temiz kalır. Kazasız, belasız, mutlu ve keyifli sürüşler..

çok teşekkür ederim dediğiniz gibi bir an önce güven altına almaya çalışacağım

yarın olmadımı?almışsındır sen şimdi.bugun de uyku tutmaz :queen:uykusuz her gece...güle güle kullan:rendeer:

:) teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:42 AM ----------

hadi bakalım hayırlı ugurlu olur inşallah
kazasız belasız sürüşler :rendeer:

çok teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:43 AM ----------

hayırlı olsun:) Allah,motorunla nice kazasız yollar görmeyi nasip etsin.

sağolasın amin hepimiz için teşekkür ederim

hıım bende gebzedeyim de yarın 4-12 çalışıyorum gosbda..o bakıma sormuştum denk gelirmiyiz die..

HAYırlı olsun güle Gülegule kullan.....

sağolasın çok teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:44 AM ----------

hayırlı olsun kazasız sürüşler

sağolasın çok teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:45 AM ----------

hıım bende gebzedeyim de yarın 4-12 çalışıyorum gosbda..o bakıma sormuştum denk gelirmiyiz die..

büyük bir ihtimal karşılaşamayacagız işlemlere 10:30 gibi başlayacağız ve benim gebzeye gelmem tahmini saat 14:00 yi bulur sağlık olsun

çok iyi bir motor aalmışsın kuzenimde vardı ve çok güzeldi hızı ss ler kadar iyi yanlız rüzgar biraz sersemleştiriyor gerikalanı ise tek kelimeyle harika kazasız belasız binersin inşallah.

çok iyi bir motor aalmışsın kuzenimde vardı ve çok güzeldi hızı ss ler kadar iyi yanlız rüzgar biraz sersemleştiriyor gerikalanı ise tek kelimeyle harika kazasız belasız binersin inşallah.

sagolasın teşekkür ederim. dediğin gibi rüzgar etkiliyor ama cam takınca rüzgar fazla etkilemiyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:52 AM ----------

ewet sağlık olsun..bence yat uyu arkadaşım :)

evet dostum haklısın yarın bi de çalışacaz ya uyumaya çalışim biraz tüm arkadaşlara iyi geceler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar