yeni motoruma yarın kavuşuyorum

cıbırımı satalı 3 ay gibi bir zaman geçti ve artık motorsuzluğa dayanacak gücüm kalmamışken onu gördüm ve bir hevesle peşine düştüm kendisi bir safkan b-king 2008 gsr600 abs ve sizlerle paylaşmak istedim yarın ona kavuşuyorum :queen::queen::queen: resimleri bir aksilik çıkmaz ise yarın eklicem şimdiden tüm dostlara teşekkür ediyorum. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vuhuuuu
caddeye gel ıslatcaz :)

Sonunda aldın demek hadı hayırlı olsun Erhan kazasız sorunsuz ıyı gunlerde kullan...

sağolasın salih abi teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 PM ----------

vuhuuuu
caddeye gel ıslatcaz :)

lastik alırsan ıslarız aralım:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 PM ----------

Hayırlı olsun:)kazasız belasız kullanman dileğiyle:)

çok teşekkür edrim

Bu akşam uyku tutmaz artık :)
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dilegiyle

Hayirli olsun ama aldigin motosikletin ne oldugunu ben anliyamadim :) b-king gsr 600 abs yazmissin ?

Her ne aldiysan hayirli olsunda ne aldin hele bi daha de :)

Kazasız belasız güzel günlerde gönlünce kullanman dileğiyle hayırlı uğurlu olsun.

yanlis algilamadiysam arkadasimiz bu makinayi almis.. hayirli ugurlu olmasi, kazasiz günlerde kullanmasi dilegiyle..

http://www.globalsuzuki.com/gsr/index.html

teşekkür ederim. noter işlemlerini yarın yapacağım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 AM ----------

Kazasız belasız güzel günlerde gönlünce kullanman dileğiyle hayırlı uğurlu olsun.

çok teşekkür ederim

Guzel secim yapmissin allah kaza bela yuzu gostermesin , gule gule binmeyi nasip etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar