34 TH 9767 plakalı CBR600F motorum çalınmışdır

Mesaj sayısını attırmak için sallamayın birşeyler konunun başında ve diğer sayfalarda fotolardan başka en ince ayrıntısına kadar özellikleri yer alıyor :bounce:

Arkadaşım sen umut nedir bilir misin?
Sırf muhalefet olmak için yazmayın.aradan 2,5 ay geçmiş laf salatası yapıyorsun.Ve bizzat tanıdığım motoru 8 ay sonra bulunan abilerim var.

Sadece hakkımızı arıyoruz... Başka bir sorunuz?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 PM ----------

babam diyorsa doğru diyordur.Bi düşünelim derim :bounce:

yormayın kendinizi kardeşim bunlara ne laf söylesen az...

yormayın kendinizi kardeşim bunlara ne laf söylesen az...

ah abim benim deseler keşke sayımız az zaten 4 tekerlere göre azınlığız birbirimize yardımcı olmamız gerekir;madem böyle bir derdimiz var elimizden geleni yapalım yardımcı olalım deseler...:rendeer::rendeer:

Motor hakkında
1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
2.Motorun üzerinde orjinal olmayan yoshimura tüp egzoz var
3.Ön camı siyah
4.Sol aynada az belli olucak şekilde kaynak mevcut,
5.Arka plakalık kesik ve plaka kurğun altında,
6.Sol grenajında diz bölgesine yakın kısmında ufak çizikler var,
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,
8.Motorun gidonunun orada bir nazar boncuğu asılıydı..
9.Üzerinde beyaz far mevcut.
10.Anahtarın takıldığı kısımda gidonda anahtarın yapmış olduğu izler vardır...
11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.

Motorun fotoğrafları

n6463566605856962255.jpg

n6463566605856973691.jpg

n6463566605856996276.jpg

Arkadaşlar lütfen biraz daha DİKKAT...
Güncel tutalım :)

malı calınmayan bilmez, gecen de benim mondiali garajda temizlik yapan arkadaşlar depoya götürmüşler temizliğe engel oluyo diye motoru yerinde göremeyince karakola gidişimi giderken akla gelenleri... yasananı yaşayan bilir bnm motor ufak olduğu halde ben o hale geldiysem Allah arkadasın işini rast getirsin, inşallah en yakın zamanda bulunur calan da Allahından bulsun bizim yargı sistemi pek dokunmuyo çünkü, tekrar geçmiş olsun kardeşim

bende bilirim insanın malının çalınması ne kadar koyduğunu...bi zamanlar babmın verdiği paraları briktirip kendime bsklet almştm.daha ikinci gün çalınmıştı bidahadaa bulamamştık hala unutmam onu..nese kardeş inşalla bulunur motorun...helal parayla aldıysan mutlaka bulunur

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
arkadaşlar,bazen hırsızın motor çalmasınında , hayırlı tarafı var.. bide bu açıdan bakalım,,,nasıl mı?olur mu böyle şey dersiniz,,, bayagıda olur... belki hırsız motorunuzu çalmasa idi kaza yapıp belkide ahirete intikal edecektiniz, ama hırsız çaldığı için kefeni yırtıp kurtuldunuz daha kötüsüde olabilirdi, ömür boyu sakat yaşama mahkum olabilirdiniz,burda belkide bu hırsız çalmakla sizin hayatınızı kurtarmış oldugunu niçin düşünmessiniz bence her zaman bu işin çalınsada hep hayırlı tarafını düşünün derim... hiç bir motosiklet sizin hayatınızdan daha kıymetli olamaz...ben derim ki keske motosiklette bundan sonra kazaya kurban gidecek arkadaşların motorlarını bir an önce hırslar çalsada hayatlarını kurtarsa diye hep dua ederim...bundan sonrada hayat kurtaran hırsızlarımızdan lütfen hayır dualarınızı esirgemeyiniz....

belki haklı olabilirsin ama hayırlısı motorun calınması dahi olsa , hırsız bunu iyi niyetiyle yapmıyo ameller niyetlere göredir,,
motoru calınanlar hayırlısıyla inşallah kavusurlar motorlarına

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar,bazen hırsızın motor çalmasınında , hayırlı tarafı var.. bide bu açıdan bakalım,,,nasıl mı?olur mu böyle şey dersiniz,,, bayagıda olur... belki hırsız motorunuzu çalmasa idi kaza yapıp belkide ahirete intikal edecektiniz, ama hırsız çaldığı için kefeni yırtıp kurtuldunuz daha kötüsüde olabilirdi, ömür boyu sakat yaşama mahkum olabilirdiniz,burda belkide bu hırsız çalmakla sizin hayatınızı kurtarmış oldugunu niçin düşünmessiniz bence her zaman bu işin çalınsada hep hayırlı tarafını düşünün derim... hiç bir motosiklet sizin hayatınızdan daha kıymetli olamaz...ben derim ki keske motosiklette bundan sonra kazaya kurban gidecek arkadaşların motorlarını bir an önce hırslar çalsada hayatlarını kurtarsa diye hep dua ederim...bundan sonrada hayat kurtaran hırsızlarımızdan lütfen hayır dualarınızı esirgemeyiniz....

Tebrikler, aynı şeyi bende düşünmüştüm aslında, bir insan sakat kalmaktansa değil motorunu evini, arabasını hatta butun varlığını hiç düşünmeden feda eder. Ama insan bunun aslında hayırlı bir durum olduğunu kendi bilemez. Her işte hayırlı bir taraf gormekte fayda var, bunun da yanında hırsız çaldığı maldan dolayı ahirette hesap verecek ve hakkı çalınan kişi hakkını geri alacak! :cat:

lan kime diyorum???????

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:48 PM ----------

:queen::queen::queen:

olm ben fazla girmek istemiyorum artık baktıkça daha beter bunalım oluyom
beter durum allah kimsenin başına vermesin böle dert :salut:

herleslere tşkler ilgilenen

5 ay oldu hala napıyonuz diyen arkadaşa:

motor 24/05 de çalındı 3 ay bile dolmadı daha
arkadaşın aynı model motoru 8 ay sonra sağlam bulundu
azını açarken kimle konuşduna dikkat et gerisini sölememe gerek yok
okadar IQ vardır heralde....

abicim geçmiş olsun.
araç bulundu mu diye meraktan girdim ama öyle değilmiş ne yazık ki.
Her ne kadar aracınızı daha bulunmadıysa da şanslısınız.sizin için bu kdr uğraşan insanlar var.
Tekrardan geçmiş olsun,umarım aracınız bulunur,çalan kişiler de cezalarını çeker.

abicim geçmiş olsun.
araç bulundu mu diye meraktan girdim ama öyle değilmiş ne yazık ki.
Her ne kadar aracınızı daha bulunmadıysa da şanslısınız.sizin için bu kdr uğraşan insanlar var.
Tekrardan geçmiş olsun,umarım aracınız bulunur,çalan kişiler de cezalarını çeker.

temennin için tşkler tek derdim motorumun olmaması

bu makina bulunacak.inşallah ben bulmam.:)
bulursam üzerindeki şahsı direk ezecem.:queen:

Güncel kere güncellllllllllllllllll............

İnadına Bulanana KAdar
qünceEEL.

Çalınan Motor hakkında...

1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
2.Motorun üzerinde orjinal olmayan yoshimura tüp egzoz var
3.Ön camı siyah
4.Sol aynada az belli olucak şekilde kaynak mevcut,
5.Arka plakalık kesik ve plaka kurğun altında,
6.Sol grenajında diz bölgesine yakın kısmında ufak çizikler var,
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,
8.Motorun gidonunun orada bir nazar boncuğu asılıydı..
9.Üzerinde beyaz far mevcut.
10.Anahtarın takıldığı kısımda gidonda anahtarın yapmış olduğu izler vardır...
11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.

Motorun fotoğrafları

n6463566605856962255.jpg

n6463566605856973691.jpg

n6463566605856996276.jpg
[/CENTER][/QUOTE]

inş olur nediyiim pek ümit yok zor işler bunlar ama inş bi sonuç çıkar

geçmiş olsun adam o kadar agır motosiklet i nasıl calıyorlar pro olmuslar serf..ler inşallah en kısa sürede bulunur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar