- Konu Yazar
Arkadaslar bir pazar gunu kiz arkadasimla caddebostan sahildeki cimlerde oturalim dedik. Tam erenkoy ayriminin karsisinda cimlerde kakarakikiri yaparken fren sesi duydum ve kafami cevirdigim an henuz daha olay olmamisti. bir arac sola (erenkoy) donmek istedi sanirsam ve solunda da motorsikletl arkadasimiz vardi. (otomobilin orta seritte mi yoksa sol seritte mi oldugunu bulundugum acidan goremedim). O milisaniye icinde ne olacagi gozumun onune geldi zaten. Arkadasimiz otomobile sol onden carpti ve motoru tam zamaninda birakti. motor sola kayarak arkadasimiz saga kayarak gittiler. oradaki kaldiri mlari bilirsiniz yaklasik 40 santim boyunda betondur. motor kaldirima carpti ve avaya firladi. o sirada arkadasimizin da kaldirima carptigini gordum (Allah'tan full korumaliydi). tabi hemen kostuk yardima, o sok ile kalkamadi bir sure yerinde. saolsun bir cok motorlu arkadas da hemen ilgilendiler. gordugum kadariyla bacak ve sag omuzda kirik vardi onun disinda bilinci yerindeydi ve rahat konusabiliyordu. Gercekten cok ciddi bir kazayi cok ucuz atlatti diyebilirim. Eger orada bir kamera olsaydi ve arkadasin motoru birakma ani cekilebilseydi, tam ders olarak gosterilebilecek birseydi ve muhtemelen hayatini kurtardi. 15 dakika sonra ambulans geldi ve hastaneye kaldirildi arkadasimiz. tabi bu arada kazaya bakmak isteyenler yuzunden en az 3 tane daha kaza tehlikesini ben gordum (su huyumuzdan vazgecemedik milletce). CBR600, 67 plakaydi ve pert oldu diyebilirim. bilmiyorum arkadas bu siteye uye midir, veya arkadaslari var midir? onlarin agzindan neler oldugunu bilebilirsek cok iyi olur. cunku arabanin soldan gitmesiyle mi yoksa orta seritten bir anda sola donmek istemesiyle mi oldugu kaza icin kritik bir nokta ve bizlerin de ders alabilmesi icin onemli.
Bu vesile ile kaza geciren arkadasimiza gecmis olsun demek isterim.
Bir an kendimi dusundum de o kazada CBR yerine bir scooter olsaydi inanin arkadaslar hic sansi yoktu cunku o aci ile scooterin uzerinden atlamak mumkun degil. dikkatli olalim ozellikle Anadolu yakasi sahil yolunda..
Bu vesile ile kaza geciren arkadasimiza gecmis olsun demek isterim.
Bir an kendimi dusundum de o kazada CBR yerine bir scooter olsaydi inanin arkadaslar hic sansi yoktu cunku o aci ile scooterin uzerinden atlamak mumkun degil. dikkatli olalim ozellikle Anadolu yakasi sahil yolunda..