Gel de kaza yapma

Jamaika'da her yıl yaşanan motosiklet kazalarıyla ilgili yapılan bir araştırmada ilginç sonuçlar ortaya çıktı.

Motosiklet tutkunu gençlerin kask takmadan ve yarı çıplak bir şekilde yapmış oldukları yolculuklar ölüme davetiye çıkarıyor.Çılgın bir eğlence uğruna kendileriyle birlikte diğer sürücülerin yaşamlarını da tehlikeye atan motor tutkunu gençler Jamaika polisinin baş belası.

Ülkede her yıl yaşanan motosiklet kazalarında binlerce insan yaşamını yitiriyor.Bu sayının her yıl giderek artıyor olması ülkede endişe yaratıyor.

alıntı: ensonhaber.com
http://www.ensonhaber.com/dunya/218208/gel-de-kaza-yapma.html

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi ''JAMAİKA''ya faks çekiyorum
bunlardan birazda buraya yollasınlar :queen:

trafik canlanır,
asfalt aglar walla billa:flower:

Moderatör
yanlış anlaşılma olmasın, mevzu kasksız kullanım :)

Jamaika düşmanlığı yapıyorsun burada alenen. Hemen jamaika elçisi olan dayımı arayıp bildiriyorum konuyu. Yerinde olsam Ankara'dan yüze yüze kıyı şeridini takip ederek farklı bir ülkeye sığınırdım.

Jamaika düşmanlığı yapıyorsun burada alenen. Hemen jamaika elçisi olan dayımı arayıp bildiriyorum konuyu. Yerinde olsam Ankara'dan yüze yüze kıyı şeridini takip ederek farklı bir ülkeye sığınırdım.

Jamaika, Türklerden vize istemeyen nadir ülkelerden birisidir. Dört mevsim yazı yaşayan dünyanın ender güzelliklerinden Jamaika, aynı zamanda Hollywood filmlerinin ve mayo-bikini kataloglarının değişmez çekim mekânları arasında. Uçsuz bucaksız beyaz kumsalları, meşhur yemyeşil ‘Blue Mountain’ dağları ,yıl boyu yüzülebilen turkuaz renkli suları, tropik bitki örtüsü ve şelalelerinin yanı sıra Bob Marley müzesi ve 19. yüzyıl bahçecilik sanatının eşsiz örneği Devon House ile de büyük ilgi görüyor ve dünyanın her köşesinden turist akınına uğruyor. Serüven tadında tatil yapmak isteyenler için birçok aktiviteye olanak sağlayan olağanüstü bir doğası var.

:) dayına bunları söylediğimide söyle :bounce:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ben tum arkadaslarimi kask kullanma konusunda tesvik ettim.
Maalesef dinlemediler.:silent:

Sonucu goruyorsunuz.

1168109497116659216357cn6.jpg

Ayaktaki benim..

makineden sıyırtmışsınız ama birbuçuk metre sonra ne olacağı meçhul :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben tum arkadaslarimi kask kullanma konusunda tesvik ettim.
Maalesef dinlemediler.:silent:

Sonucu goruyorsunuz.

1168109497116659216357cn6.jpg

Ayaktaki benim..

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Moderatör
Jamaika, Türklerden vize istemeyen nadir ülkelerden birisidir. Dört mevsim yazı yaşayan dünyanın ender güzelliklerinden Jamaika, aynı zamanda Hollywood filmlerinin ve mayo-bikini kataloglarının değişmez çekim mekânları arasında. Uçsuz bucaksız beyaz kumsalları, meşhur yemyeşil ‘Blue Mountain’ dağları ,yıl boyu yüzülebilen turkuaz renkli suları, tropik bitki örtüsü ve şelalelerinin yanı sıra Bob Marley müzesi ve 19. yüzyıl bahçecilik sanatının eşsiz örneği Devon House ile de büyük ilgi görüyor ve dünyanın her köşesinden turist akınına uğruyor. Serüven tadında tatil yapmak isteyenler için birçok aktiviteye olanak sağlayan olağanüstü bir doğası var.

:) dayına bunları söylediğimide söyle :bounce:

Google artistliği yapmayalım, yapanları uyaralım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ankara'ya gelsinler abi.:cherry:

ANKARA'ya kadar gelmişken,
etlik akvaryumada ugramadan olmaz...!:p:cherry:
başımız üstünde yerleri var
valla ben sınırları zorlayıp 3 ARTÇI bile alırım,
gelsinler yeterki:rendeer:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
makineden sıyırtmışsınız ama birbuçuk metre sonra ne olacağı meçhul :)

Merak etme ben o isi hallettim.
Onu gorunce ilk goruste aska inanirmisiniz diye sordum ve hemen evlenme teklif ettim.
Kabul etti.
Evlendik ve musluman olup, Muslum adini aldi.

chickenkebab1nicole.jpg

Baska bir isim seçmesi için çok israr ettim ama dinlemedi.
Millet yanlis anliyor.

Moderatör
ben biliyodumki bunları zate :p

senin bilmemenede şaşırmadım hiç ne hikmetse :)

Genel kültürün benimkiyle belki hemen hemen yani pek yaklaşık olmasada yaklaşık olarak aynı olabilir belki. Hem geçelim genel kültürü şimdi, motosiklet kültürün ne alemde yakışıklı? Geliştirebildin mi kendini biraz bu konu hakkında?

çok samimi itiraf ediyorum arkaya oturana artçı dendiğini burada öğrendim :cherry:

Moderatör
çok samimi itiraf ediyorum arkaya oturana artçı dendiğini burada öğrendim :cherry:

Daha da ileri gidip motosikletin ne olduğunu burada öğrendim diyebilmelisin. Bunu demeye utanmamalısın, işte o zaman alnından öpülesi esas oğlan olabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar