yazık ya böyle insanlar yüzünden ülkemiz yanlış tanınıyor.
ülkemiz yanlış tanınmıyo aksine çok güzel tanıtmışlar ülkemizi...
malesef biz buyuz işte... tekamül edememiş insanlar ve düşünemeyen cahil bir toplum...
yazık ya böyle insanlar yüzünden ülkemiz yanlış tanınıyor.
coq ; yukarida verdigin ornekler % olarak bizim ulkemizde yuksek olabilir ama bunu ulke bazinda degil kisi ve nedenleri bazinda degerlendirdiginde nicin yuksek olduklarida ortaya cikar. E sen cocugunu kesen , ona bunu taciz eden , kaza ile adam vuran adami anlamanin derdine dusemiyecek kadar cahil olacaksin sonra bu nedenlerden dolayi gerceklesen olaylardanda ulkemin insanini suclu ilan edeceksin , ben bunu kabullenmem , insan = insandir derken amerikalinin uc gozu fransizin ikiden fazla kulagi yok bunu belirtmek isterim.
Goz gore gore lades olmamali , cehaletten bahsediliyor bende aksi bir tavir sergilemiyorum ki , egitme sen vatandasini neresinden emerim diye wampir gorusune sahip ol sonrada fatura gene vatandasa kesilsin.
Turk insaninin geldigi nokta ne kadar kotu gorunsede bir cok dunya ulkesinden iyi bir konumda oldugumuzu biliyorum.
Yukaridaki cumlelerimi turk olarak degil insan olarak yazdim
Kuregen; ulkemizde domuz yetistirme ciftliklerimiz var uzaklarda arama polonez koye dogru uzan yeter
Igneyi yeteri kadar kendime batiriyorum zaten mesajlarimi iyice anlamaya calis lutfen.
Saygilar.
10 yılar önce değil daha 3-5 sene önce avrupanın göbeğinde boşnaklara sırf müslüman oldukları için soykırım yapıldı , tecavüz edildi, her türlü insanlık dışı pislik yapıldı.. şimdi hunt falan film yapıp güya günah çıkarıyolar.. buradaki olay münferit oysa bu soykırıma tüm avrupa sırtını döndü yokmuş gibi davrandı ..
öenekler artırılabilir yıllardır fehriye erdal güya demokrasi adına sahiplenen belçika daha yeni bir türkü döverek hapiste öldürdü
bayan miterant nerde ise terörist başının heykelini parise diktirtecek Yıllarca asalaya nasıl arka çıktılarsa ...ama biz tecavüzcü barbar türküz onlar uygar avrupa .. Turrrrrrrrrp sıkarım onların uygarlığına ben ..
bu olay yanlıştır savunmuyorum ama olur bu tip polislik vakalar onların ülkesinde olmuyomu .. Türk toplumuna maletmek anlamsız bunları .. biz o kara avrupalıdan 1000lerce kez daha uygarız ...
10 yılar önce değil daha 3-5 sene önce avrupanın göbeğinde boşnaklara sırf müslüman oldukları için soykırım yapıldı , tecavüz edildi, her türlü insanlık dışı pislik yapıldı.. şimdi hunt falan film yapıp güya günah çıkarıyolar.. buradaki olay münferit oysa bu soykırıma tüm avrupa sırtını döndü yokmuş gibi davrandı ..
öenekler artırılabilir yıllardır fehriye erdal güya demokrasi adına sahiplenen belçika daha yeni bir türkü döverek hapiste öldürdü
bayan miterant nerde ise terörist başının heykelini parise diktirtecek Yıllarca asalaya nasıl arka çıktılarsa ...ama biz tecavüzcü barbar türküz onlar uygar avrupa .. Turrrrrrrrrp sıkarım onların uygarlığına ben ..
Hıristianlık = Tecavüz , soykırım , her türlü pislik diyozmu .. dememekle hata yapıyoz bence
bu olay yanlıştır savunmuyorum ama olur bu tip polislik vakalar onların ülkesinde olmuyomu .. Türk toplumuna maletmek anlamsız bunları .. biz o kara avrupalıdan 1000lerce kez daha uygarız ...
Aci ama gerçek olan su ki
Biz yanlis falan taninmiyoruz.
Boyleyiz.