Yeni Motorumu aldim.. Yuppiiiiiiiiiii

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Büyüksün Hartmut....:p

çok tatlı bir rengi var...buradaki cbf 500 ler gri ve siyah...griyi bilirsiniz Türkiyenin resmi otomobil ve zihniyet rengidir...

Motora bok atma CBF 500 degil o!!!:p

Biz o zihniyetin rengini maviye bir çevirsek hersey çok guzel olacak ama neylersin ki bu millet siyahi ve griyi seviyor.:wiinkk:

Motora bok atma CBF 500 degil o!!!:p

Biz o zihniyetin rengini maviye bir çevirsek hersey çok guzel olacak ama neylersin ki bu millet siyahi ve griyi seviyor.:wiinkk:

buz mavisi değil mi o...:)melmeket sınırları dışında herşey sevimli gelir bize...:p

sanki .ıçtığınız .ok bile özel görünüyor burdan...:queen:nası bi eziklik duygusuysa bu...:p

gavır yapıyooo abii:p

Ben Berlinde oluyorum. Sonuçta yol standartları aynı :):cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:51 AM ----------

A3'ü - 40 - 42 - 45 ne kadar Autobahn varsa bayağı özlemişim amma az kaldı az...
Köln ve Duisburg ile tekrar kavuşacağım inşallah:cat:

Özer abi izmirden kapatalım seninle :cat::p

çok tatlı bir rengi var...buradaki cbf 500 ler gri ve siyah...griyi bilirsiniz Türkiyenin resmi otomobil ve zihniyet rengidir...

ne var yani gri kötümü duruyor mete:bounce: motor için en güzel renk gridir:cat: :p

remzi kardeşim hayırlı olsun motorun, buradaki cbf600 ler kafa grenajlı, senin motoru bizim cbf500 den sandım ilk an, 4 eksozu görmesem 500 diyecektim.
güle güle kullan:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar