Motorsuzluğun yaptırdıkları

1247447637.jpg

Arkadaşlar Resme iyi bakın çünki şimdi okuyacağınız bir şekilde bununla ilgili bir deneyimimi anlatacak :)

2.5 aydır motorsuzum her gün 100km yakın motor kullanırdım. Şimdi ise otobüsler falan sıyırmış vaziyetteyim. Arabamda yok. Motoru sattığımda daha 1.dakikadan itibaren yaptığım hatayı anlamıştım ama çok geçti.

Artık motorsuzluğa dayanamıyordum, her gördüğüm motora yiyecekmiş gibi bakıyordum ha 1400cc ha 50cc hiç ayırt etmiyordum. Bunun bir hastalık olduğunu ve tedavi olmam gerektiğini anladım. Bununla ilgili araştırmalar yaparken dalmışım..

Uyanıyorum ve markete gitmek için evden çıkıyorum. Ev sahil tarafında ve maltepe sahildeki migrosa geliyorum. Tam içeri girecekken birden alışveriş arabaları gözüme çarpıyor artık gözüm hiç birşey görmüyor ve birden Alışveriş arabasını "MOTOR" gözüyle görüp "NEDEN OLMASIN ?" diyorum...

Alışveriş arabasını kaptığım gibi uzaklaşıyorum oradan bir yokuş aşağı alan bulup üzerine çıkıp basıyorum.. Sonra bir ara o kadar hızlanıyorumki kendimi e-5^te araba sollarken buluyorum...

İçimde birazcıkta olsa bi tatminkarlık oluşmuşken bi bakıyorum Alışveriş arabasının telleri gitmekten aşınmış ve arabayı elime alıyorum. Arabadan geriye bi tel kalıyor... Tam o sırada bir bakıyorum odamdayım. Abi rüyaya bak diyorum 2 saat gülmekten tutamadım kendimi :)

Soınra hakkaten evden çıkıp markete gittim. Alışveriş arabalarına bakıp gülmeye başladım. Motorsuzluk gerçekten bir hastalık arkadaşlar.

Not: Bu fotoğraf, Çin'de çekilmiş ve gerçek. Oysa bende rüyamda tıpkı bunun gibi bir olayı yaşadım :) Bir başka değişle. Rüyamdaki manzaranın fotoğrafının çekilip gerçeğe dönüştürülmüş hali diyebiliriz.

Hoşça

...

Son düzenleme:
Vahh vahhh zavallı :p en kısa zamanda çançinçonda olsa bi motor al kendine gidişat pek hayırlı değil...:)

Gerçi bende dün gece rüyamda zx19 gördüm ama benimki seninki kadar uçuk değil en azından :queen::queen:

Sorma öyle valla. Ancak çin almam hocam o kadar laf ettim onlara :D
Honda'dan sonra şimdi Yamaha'yı bi deneyimleyeyim diyorum.

A.R.O.G filminde bi maymun sahnesi vardı. ( gerçi hiç sevmedim o sahneyi ). Arif, maymunu kuytu köşeye çekiyordu. Ne yapsın o zamanın şartlarında elinde o var :D

Bende motor olmayınca direk alışveriş arabasını gözüme kestiriyorum :queen::queen:

Hondadan sorna bende susukiyi denemeye aldım suzukiden sonra askeriyede verirlerse bişey denicez :queen::queen:
Askerden gelincede kaldığımız yerden devam ederiz.... sanada şimdiden hayırlı olsun yeni motorun :p:)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Sana motorsilin tablet yaziyorum.
Yemeklerden once bir tane içiyorsun.
Iyilesmeye bak.
Eger duzelmezsen fitili var ona gore.:p

Dr. Haydar Gidon..

tam bir depresif durum...çözüm belli...ayağını yerden kesecek bir düldüledeyetmez diyosun bütçe...sende dylan vardı galiba...

eyvallah......uyarın için harbiden..motorsuz bakkala bile gidilmiyo.....yenisini almadan eskisini satmamak lazım...

Sana motorsilin tablet yaziyorum.
Yemeklerden once bir tane içiyorsun.
Iyilesmeye bak.
Eger duzelmezsen fitili var ona gore.:p

Dr. Haydar Gidon..

haydar gidon ne ayak ya :cherry::cherry:::koop::::koop::::koop::::koop::

bu arada arkadaşım geçmiş olsun :D en kısa zamanda alırsın umarım bişeler :cat:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
motoru memlekette bıraktım
bu akşam rüyamda memlekete gitmişim de motoru çıkarmışım bakımı filan derken sürüyordum.
helal olsun sağlam motormuş bizim hyo, tek marşta çalıştı :p

Motor arızalıyken ben de her gördüğüm motorcuyla konuşmaya kalkıyordum. Böyle böyle üç kişiyle sohbet ettim. Onlar etmedi :) Ben konuştum, onlar mesafeli mesafeli dinledi. Motorsuz kalmış kardeşine biraz sıcak davranmalı insan.

Deryali, otobüsteyken motorlar sağ şeridin sağından sağladığında tuhaf oluyor musun sen de? ;)

adam beni solladı.sollarken kornaya 5 6 saniye kadar asıldı. el kol hareketi ile niye gitmiyorsun yaptı. bastı bastı bastı sonra onune kırmızı ışıklar çıktı. önünde var 20 25 araç. bahçelievler efes pilsen fabrikası yanından e-5 istikametine gidecek. neyse bende yavaş yavaş yokuşu indim. yanından geçerken ditdit ditdit diye selam verim. el salladım. sonra ışıklara kadar ilerledim. ilk ışık yandı ters istikamettekiler yol vermeyince ilk ışıkta 3 4 araç ancak geçti. sonra ikinci ışık üçüncü ışık dördüncü ışık bizim eleman en sonunda önünde iki araç kalana kadar gelebildi. ben ışıkları geçmiş az ilerideyim. geri geri geldim adama bir dahi el salladım. herif kahkahalara boğuldu. ulan bu herif ne biçim intikam alıyor diye belkide deli diye düşündü. şimdi bu hadiseyi yaşadaıktan sonra bu gün işe servis il geldim. aynı ışıklarda bekle allah bekle. aradan geçip giden motorlara bakıyorum. tırnaklarımı ısırıyormuşum. akşam olsun eve gitsem alsam moytorumu çıksam yollara. hastalık gerçekten hastalık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar