Yeni Motorumu aldim.. Yuppiiiiiiiiiii

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
seni hiç görmedim ama adım adım ehliyet alışını kursunu takip ederk tanıdımmm...

motoru dakullandığın aynısını almışsın yabancılıkta çekmezsin hayırlı olsun gülee güle kulaln....

motorda harbiden temizmiş dediğin kadar var....

Aynisi oldugu benimde hosuma gitti.. Dedigin gibi yabancilik cekmem.. Bu iyi olacak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:16 PM ----------

hayırlısı olsun kardeş kazasız belasız kullanmak nasip olsun nasılda ehliyetim gider diye tırsmışsın :) işte ülkemizdede böyle olsa insanlar tarzan gibi çıkmaz trafiğe adamlar düzeni sağlamışlar ama otobanlarındada hız yapmaya imkan tanımışlar darısı ülkemizin başına

istersen tirsma arkadasim. Dedigim gibi sade para cezasinda kalsa amenna. Olan ehliyetimide aliyorlar elimden hemen. kesin bilemiyorum ama 1 - 2 senede yasak koyuyorlar sanirim.. Sunuda belirteyim alina ehliyet geri verilmiyor. Istiyorsan hepsini yeniden yap.. Kim olsa tirsar sanirim..:mrgreen:

Unuttugum arkadaslar varsa özür dilerim..
Yeniden hepinize cok tesekkürler..

Son düzenleme:
Remzi hayırlı olsun emin ol senin kadar bende sevindim bir motosiklet sahibi olmana :)
Yalnız irade süper senin ya..Ben ehliyetim yok diye motosiklet almaya arkadaşımla gidicem..Mümkün mü :p

hayırlı olsun kardeş çok güzel makina ofiyata burda anca 250 lik scoter alırsın o yüzden şanslısında

Mükemmel resimler tam istediğim sürüş keyfi hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin...

Sizlerede tesekkürler arkadaslar..

Remzi hayırlı olsun emin ol senin kadar bende sevindim bir motosiklet sahibi olmana :)
Yalnız irade süper senin ya..Ben ehliyetim yok diye motosiklet almaya arkadaşımla gidicem..Mümkün mü :p

Burada olursan mümkün dostum. Bak azyukarida basima gelecekleri acikladim kullandigim taktirde.. Bilmiyorum sen bunlari göze alirmisin ama ben almam kesinlikle.

hayırlı olsun sonunda :D

hayırlı olsun çok güzel duruyor senin yerinde olsa birçoğumuz hız sınırı olmayan otobanlar var diyerek R1 felan almayı düşünürdük :)

A3'ü - 40 - 42 - 45 ne kadar Autobahn varsa bayağı özlemişim amma az kaldı az...
Köln ve Duisburg ile tekrar kavuşacağım inşallah:cat:

özer nezaman geliyorsun dostum? sen burada nerede kaliyorsunki?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 PM ----------

hayırlı olsun çok güzel duruyor senin yerinde olsa birçoğumuz hız sınırı olmayan otobanlar var diyerek R1 felan almayı düşünürdük :)

Cogu zaman yapamiyorsunuz okadar hiz.. Genelde cok kalaba yollar :pr::pr::pr:

tek kelime ile süper bir motor almışssın ilerde motorun üstündeki duruşunun resmini çekip yollamanı bekliyorum orası çok öenmli sen motora değil motor sana oturmalı
güle güle kullan

Kazasız belasız güzel günlerde gönlünce kullanman dileği ile hayırlı uğurlu olsun

Walla öncelikle hayırlı olsun kardeş..Kesinlikle harika bi motor almışsın..İlerde buna bence modlamaya başlarsan en başta bi rizoma marka gidon ve ayna seti yakışır tam bi naked hawasını yakalamak için..

Büyüksün Hartmut....:p

çok tatlı bir rengi var...buradaki cbf 500 ler gri ve siyah...griyi bilirsiniz Türkiyenin resmi otomobil ve zihniyet rengidir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar