Yeni Motorumu aldim.. Yuppiiiiiiiiiii

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Yeter...
Bi tane branda al.
Motoru kilitlemeye zamazingolar da var gordugum kadariyla.
Bu kadar dertli olmana gerek yok.:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlısı olsun işte otobanına kurban olduğumun almanyası beee yollara bakarmısınız yaa

Sen ozaman Hollandayi gör derim.. Gecen hafta orada 300 km falan gittim. Almanyanin otobanlari halt etmis. Orada tek kötü olan sürat limiti 120 km/h.
Burada o yok.. Hic te olmasin..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 AM ----------

Yeter...
Bi tane branda al.
Motoru kilitlemeye zamazingolar da var gordugum kadariyla.
Bu kadar dertli olmana gerek yok.:bounce:

OK bakicaz artik bir caresine.. Komsumun bir garaji var. Oda ufak motorunu koyuyor sadece. Gecen gün sordugumda pek sicak bakmadi buna.. Ama birdaha sorarim. Olursa harika olur. Yalvar yakar yaparim artik.:mrgreen:
Olmassada bir branda bakarim.. Yatmam gerek. Herkese iyi geceler. Bu gün yordu beni bayagi.:) Uyuyabilirsem tabiki...

Forumdan Uzaklaştırıldı
rengi manyak güzelmiş
ben tuttum bu rengiii...!
allah kaza bela vermesin inşlh.
hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, korumaların, kaskın hep yanındayolun açık olsun.

Kazasız belasız.

hayırlı uğurlu plsun ALLAH kaza bela vermesın :rendeer: şimdi kıyaslama yapmak için soracağım biraz motosıkletınden bahsedermısın kac model km resi kaç fiatı ne kadar bizim burayla farkı merak edıyorum teşekkürler alman arkadaşına selam :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motorun hayırlı uğurlu olsun.. inşallah kazasız belasız euro euro ceza ödemediğin günlerde kullanmanı temenni ederim... o otobanlara bende bigün rr ımla gelicem inş...:rendeer:

ayrıca hayatında "yuppiiiiii" nin büyük ve önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum :queen:
Almanya ya özel bir hareket midir? Türkçe meali nedir? :D :D :D :D

hayırlısı olsun motorun çok güzelmiş güle güle bin allah kaza bela göztermesin....

remzi kardeş güle güle kullan temiz makineymiş,allah kaza bela vermesin,keyifle kullanmak nasip etsin,darısıda olmayanlara inşallah

hayırlı uğurlu plsun ALLAH kaza bela vermesın :rendeer: şimdi kıyaslama yapmak için soracağım biraz motosıkletınden bahsedermısın kac model km resi kaç fiatı ne kadar bizim burayla farkı merak edıyorum teşekkürler alman arkadaşına selam :cat:

2004 model ve garajdaymis hep simdiye kadar .. Simdi disarida..:pr:
Km si de 114oo müş
Fiyatı da tl ile 6779 yapıyor..
Tr'de ise 2oo6 dan başlıyor modeller ve 8.000 den başlıyor fiyatlar..
(7250) den de var..
Arkadaş bandit fiyatını vermişti çok ucuz gelmişti ama honalar pahalı sanırım 2oo4 model olmasına rağmen 7ooo tl nerdeyse .Türkiye de olsaymış belki daha ucuza olabilirmiş..

Tertemiz pırıl pırıl duruyor gerçekten. hayırlı olsun kazasız belasız kullanman nasip olsun..

bir elmanın iki yarısı gibi 10 numara motor hayırlı uğurlu olsun abicim vatana millete...:queen:

Güle güle kullan, kazasız belasız sürüşler dilerim... Yazı ve haberlerinden bizi mahrum bırakma bu arada:)

hayırlı ugurlu olsun. motor çok temizmiş. kazasız belasız kullan.

Km si de 114oo müş
Fiyatı da tl ile 6779 yapıyor..
Tr'de ise 2oo6 dan başlıyor modeller ve 8.000 den başlıyor fiyatlar..
(7250) den de var..
Arkadaş bandit fiyatını vermişti çok ucuz gelmişti ama honalar pahalı sanırım 2oo4 model olmasına rağmen 7ooo tl nerdeyse .Türkiye de olsaymış belki daha ucuza olabilirmiş..

senin bahsettigin cbf 500. cbf 600 arkadaşın aldıgı. 4 silindir.
ayrıca Türkiye ye gelmedi yuvarlak far bildigim kadarıyla. koca kafa granajlı modeli var. Türkiye fiyatıyla karşılaştıracak olsak bu temizlikte bir motor için en az 5000 aşagı almış.

Güle güle kullan ve dikkatli ol derim başka demem .....

Demeyede gerek yok zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar