Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Plakalık küçültmeyi bende düşünüyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.Ama tamamen plakalığı kesmiycem, palaka stop lambasının tam altında olucak.(cakalaz'ınki gibi)

plakayı çok küçültüyorlar. keşke zamanında ben de polise biraz söyleseydim damgayı ve rakamları sola presleseydi.

polis rakamları preslerken küçük presletmek gerekiyormuş sonradan çok küçültemeyiz zannedersem.

Bu gün son mesajımı yazdıktan sonra evden kalkıp önce 4.Levent eski otosanayi sitesine, ardından Kağıthane'deki bir sürü motorcuya oradan da son çare olarak Sirkeci'ye gitmiş olmama rağmen hiçbi yerde H2 beyaz ampul bulamadım uyuz oldum kıl kaptım :pale: Birisi bana net adres verebilir mi acaba veya en kötü ihtimalle dynner dostum bana İzmir'den kargoyla alıcı ödemeli olarak gönderebilir misin kafaya taktım bu işi halletmem lazım bi iki güne yahu :)

Sarıyerde polis karakolunun sokağındaki aksesuarcıda var. Type R marka tanesi 10 lira.

arkadaslar benım plakam ufak uzaktan hıcde kolay okunmuor gayet iyi boyle valla buyrun fotoları benım bıldıgım ankarada iskitlerde bi plakacı var o kendısı basıyor harflerı rakamları soyluosunuz basıo ama muhur vurmuo trafik subeden muhur vurdurmak sıze kalmıs tanıdık polıs veyatta takıpcıler ıle bu ısı yapabılırsınız
dsc00448i.jpg

dsc00449nmv.jpg

dsc00450g.jpg

dsc00451ggf.jpg

dsc00452ciq.jpg

Aynalar için böyle bir girişimde bulunan arkadaşlar var mı? Ya da konu hakkında fikri olan.

20050518bikepics356357f.jpg

20050518bikepics356359f.jpg

20050518bikepics356361f.jpg

bu cok aklıma geldi cunku montu giyince aynalarımın görüş alanı kapanıyor. merak ettim bak bende :)

Sitede yok galiba daha öncede konuşulmuştu.

benim aynalarım orada:queen:
aynaları oraya koymak için aynaların geçtiği yuvaların metal olması lazım. direk plastiğe koyarsanız aynaları 2 gün sonra yeni grenaj almanız gerekir. ama ben tavsiye etmiyorum öndeki aynaları. sadece bakarken rahat oluyor . doğrulmadan yatık şekildeyken dahi görmenize yarıyor.ben sizinki gibi gidona aldım geri
ön amortisöre giden bir t boru var aynalar o boruya monte ediliyor.hemde gösterge ve ön kafayı tutuyor

bu haftada motorumu 160 cc yaptırdım düz yolda 150 yapıyor. 2 kişi de 125 le sabit gidiyor ne kadar mutlu oldum bir bilseniz

Son düzenleme:
plak olayın baya değiştiriyor görünüşü ufak bi detay ama göz için hoş.cıbırın gidon üstü aynaları sıkıntı.ben aynasız kullandım ama sağlıklı olmuyor.ya kafaya aldırmak lazım aynaları yada gidon üstü ama daha farklı bi ayna kullanmalı.bu arada honda kanadını aksesuarcılarda buşlabilirmiyim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 AM ----------

plak olayın baya değiştiriyor görünüşü ufak bi detay ama göz için hoş.cıbırın gidon üstü aynaları sıkıntı.ben aynasız kullandım ama sağlıklı olmuyor.ya kafaya aldırmak lazım aynaları yada gidon üstü ama daha farklı bi ayna kullanmalı.bu arada honda kanadını aksesuarcılarda buşlabilirmiyim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 AM ----------

internetten de bulabilirsin mesela ebay :)

utku getirtir sen istersen:)

Çok hoşuma giden bir mont var resmini ekliyorum ebayde 70-80 dolar arsı bir fiyat ve kargosu dahil

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 PM ----------

Repsola.jpg

Repsolb.jpg

Çok hoşuma giden bir mont var resmini ekliyorum ebayde 70-80 dolar arsı bir fiyat ve kargosu dahil

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 PM ----------

Repsola.jpg

Repsolb.jpg

Utku kim tutar seni.Mont gerçekten güzelmiş.
Bu arda bugün mesaj geldi paketiniz kargoya verilmiştir diye.Sen amoullerimi yolladın yoksa ebaydan mı?

yok montu almayacagım daha :p

Ampülleri yolladım, diğerleri amerikadan ve hongkongtan gelcegnden 1-2 haftayı alır ;)

ampullerin cam yerni elleme beyaz cşiva oldgndna özellgni kaybedıor takarken zaten sungerlerı var oraları tutup tkarsın :)

yok montu almayacagım daha :p

Ampülleri yolladım, diğerleri amerikadan ve hongkongtan gelcegnden 1-2 haftayı alır ;)

ampullerin cam yerni elleme beyaz cşiva oldgndna özellgni kaybedıor takarken zaten sungerlerı var oraları tutup tkarsın :)

Yeniden teşekkür ederim.Şu anda tek korktuğum şey onu yerine takmak.Bir kere sağ ampül patlamıştı cıbırın 6 kişi, 1 saatte zor takmıştık.Ben çorlu'daki bayiden tek bir ampülü 13 liraya almıştım.:)

arkadaşlar bnm tek sinyal yok ve 150 lira istiyolar bu sinyal için bi tane çıkma vardı ona da 75 lira istedi. bunun daha ucuz bi yolu yok mudur: (

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar