dün metehan hocamız gene beynime girdi HYSOUNG 250 naked al diyor![]()
Ailem zaten motora karşı oh sattın kurtulduk diyor) haberleri yok büyük makineye geçeceğimden..
CBF 500 kullanan arkdaşlar tşk. ederim, herkez motor hakkında bir yorum yapıyor ancak kullanan kişilerin yorumları kesinlikle daha doğru olduğnu düşünüyorum
dün metehan hocamız gene beynime girdi HYSOUNG 250 naked al diyor![]()
Ailem zaten motora karşı oh sattın kurtulduk diyor) haberleri yok büyük makineye geçeceğimden..
CBF 500 kullanan arkdaşlar tşk. ederim, herkez motor hakkında bir yorum yapıyor ancak kullanan kişilerin yorumları kesinlikle daha doğru olduğnu düşünüyorum
İyi o zaman ben de gt250 kullanmış biri olarak yorum yapayım.Sakın alma.Motosiklet piyasasının %99'u japonların elindeyken sakın japon harici bir motor alma.Pişman olursun.
CBF 500 varken gidipde HYSOUNG 250 naked alınmaz.Yakıt olarak elbet uygun olur ama aynı keyfi alamıyacağın kesin.Büyütmüşken biraz büyüsün motor.150 ile 250 arasında çokda fark olmağını düşünüyorum.Aradığın fiyat aralığında CBF 500 biçilmiş kafdan bence.Hem hızı hem torku hem görünüş.Paran yetiyorsa Elbet ER6-N almanı öneririm.
Gelde bunu metehan hocamıza anlatt topa tutuyor beni)
şaka bir yana sahibinden i tarıyorum, 10 liraya kadar fiyatlar düşüyor sezonda bitmek üzere inş. sıkı bir japon alıcam.
Gelde bunu metehan hocamıza anlatt topa tutuyor beni)
şaka bir yana sahibinden i tarıyorum, 10 liraya kadar fiyatlar düşüyor sezonda bitmek üzere inş. sıkı bir japon alıcam.
merhaba ,
3000 TL bütçeye motor alıcam diye başladım ,
sonra 4000-5000 TL aralığında hYosung bakmaya başladım,
en sonunda ER-6N aldım ...:wiinkk:
Evet bütçeyi zorladım ama, sürmesi zevkli , keyif veren, motoru daha çok sevdirecek bir arkadaş edindim kendime...
2 yıl sonra alacağım motoru şimdi aldım aslında...
motor olarak sorarsan hiç düşünme derim, ancak bütçe herkesin kendine göre...
Ben güvenlik ekipmanını tam aldım, kaskoda yaptırıyorum , ve hatta 2 haftadı eğitimdeyim:cat:
Cebim boşaldı ama içim güven ve mutlulukla dolu.
bunuda zamanla paraya çevireceğimi biliyorum.
Kaza yapıp hastane masrafı vermeyeceğim , durduk yerde motoru devirip servise vermeyeceğim ve hatta çalınırsa tüh deyip derdime yanma bedeli olarak bu parayı gömmeyeceğim.
güvenlik,kasko,eğitim , alım satım masrafını düş derim, kalana motor bak...
sevgiler,
Kaan
hocam sanırım yanlışın var:bounce: 6 vites:cat:, torkuda hızıda gayet güzel:cat:kardeşim sen al cubuf 500 ü rahatına bak derdi yok tasası yok bakımını yap peryodik olarak benzinini koy git tek dezavantajı 5 vitesli oluşu ama tork o açığı da kapatıyor 5000 liran var 4000 daha kredi çek 8000 e temiz bi tane bul geri kalan 1000 le de korumalar falan filan anca yeter. emin ol çok yeterli bir makina tatmin eder seni :cat:
er-5 düşünülebilir bence. çünkü kesene de uygun. sağlam makine olduğunu biliyorum