Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aslında motorla gidecektim tırstım bi kaç hafta motorla sehir dışına çıkmaya ara verdim kuzenlerin otomobiliyle gittim telefon şarzı tamdı bu sefer
konuyla alakası yok ama annemim isteği üzerine balığa gitmeden çektiğim annemin çok sevdiği çiçeği

göle yaklaştık

susamıştık gölün girişinde çeşme vardı

ilk 45 dakika sessizdi umtlar azdı fırtına kadar değildi ama çok şiddetli rüzgar vardı

kuzenin oğlu yeğen bişey ipi çekiyo dedi hiç iplemedik 15 dakka sonra yine aynı şeyi söledi baktıkkiii balık resil olduk ilk balığı 7 yaşındaki yeğen tuttu :queen:

ve sıra bende

zilleri takıp uzandım

balıklar ne büyük ne küçüktü orta boy en büyüğü yine ben tuttum :queen:

toplam beş saat durduk kuzen uyuzlandı gidelim diye bidaha onla balığa gitmiyecem

ve oltaları toplamaya başladık

dönüş yolu akşam oluyor 15 km sonra şehir göründü

konuyla alakası yok ama annemim isteği üzerine balığa gitmeden çektiğim annemin çok sevdiği çiçeği

göle yaklaştık

susamıştık gölün girişinde çeşme vardı

ilk 45 dakika sessizdi umtlar azdı fırtına kadar değildi ama çok şiddetli rüzgar vardı

kuzenin oğlu yeğen bişey ipi çekiyo dedi hiç iplemedik 15 dakka sonra yine aynı şeyi söledi baktıkkiii balık resil olduk ilk balığı 7 yaşındaki yeğen tuttu :queen:

ve sıra bende

zilleri takıp uzandım

balıklar ne büyük ne küçüktü orta boy en büyüğü yine ben tuttum :queen:

toplam beş saat durduk kuzen uyuzlandı gidelim diye bidaha onla balığa gitmiyecem

ve oltaları toplamaya başladık

dönüş yolu akşam oluyor 15 km sonra şehir göründü

Son düzenleme: