Bir arkadaşımızı daha kaybettik

Böyle bir başlık açmayı istemiyor bünye ama en azından taziyelerimizin, dualarımızın ulaşması adına açmak zorunda kaldım.Kardeşimin bir arkadaşının erkek arkadaşı Antalya da motosiklet kazası geçirmiş ve ne yazık ki Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.Allah ailesine sabırlar versin, mekanı cennet olsun inşallah.Lütfen dikkatli olalım arkadaşlar. Kızcağız o kadar üzüntülü ki anlatamam. İlgili haberi aşağıda bulabilirsiniz.

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2009/08/16/motosiklet_tirla_carpisti_1_olu

Antalya'da motosikletle tırın çarpışması osnucu 1 kişi öldü.
Alınan bilgiye göre, Öner Hasuçar'ın (30) kullandığı motosiklet, Sakıp Sabancı Bulvarı Antalyaspor kavşağında, Süleyman Bodur idaresindeki 07 D 6537 plakalı tırla çarpıştı. Motosiklet sürücüsü Öner Hasuçar, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana geldiği bildirilen kazada, tır sürücüsü Süleyman Bodur, gözaltına alındı.

Öner Hasuçar'ın cesedi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok acı bi ölüm,
bu son olur inşlh,
allah rahmet eylesin...

biraz daha dikkat lütfen

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu ne yaa.... Tır lar mı başladı şimdi de... :pr::pr:

Allah rahmet eylesin..

allah rahmet eylesin.antalyadan gerçekten motoru taşıt yerine koymuyolar:s

Yalnız habe detayında şuna dikkat etmenizi isterim arkadaşlar. "Tır kırmızı ışıkta geçmiş" Yani bir kaç saniye için bir ömrü almış tır şoförü. Aynı zamanda kendi ömrünü de yemiş. Nasıl verecek acaba hesabını.Türkiye şartlarında, bu dünyada hesap vermez belki ama, öbür dünyasında sıkıntı olacağı kesin.

Kırmızı ışık ihlali:pr::pr::pr: Nesi bu kadar zor bunun? Kırmızı da duracaksın, bu kadar basit!!!

Bu kuralsızlık yüzünden nasıl bir ateş düştü o ailenin ocağına..

Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin.

Allah rahmet eylesin

Ama kimin kirmizida gectigi yazilmamiski burada
TIR mi motormu? Ben pek anliyamadim.. Sadece kirmizi isik ihlali diyor

Allah rahmet eylesin

Ama kimin kirmizida gectigi yazilmamiski burada
TIR mi motormu? Ben pek anliyamadim.. Sadece kirmizi isik ihlali diyor

Aslında haklısın. Ben direk kırmızı ışık ihlali ve tır şoförünün gözaltına alınması ikilisini birleştirdim demek ki kafamda. Kaza nasıl olursa olsun tır şoförü gözaltına alınır zaten değil mi?

allah rahmet eylesin. antalyada motosiklet kullanmak ölümle dans etmek gibidir. çünkü kendini bilmez o kadar şöför kılıklının arasında gözümüzü dört degil sekiz açmak lazım.
kırmızı ışık ihlalinin daha fazla oldugu bir başka şehir daha görmedim. sarıdan kırmızıya döndügünde adam mesafe olmasına ragmen gaza basıyor sonrada geçiş hakkı olan adam dikkat etmezse kaza geliyor. sinyalizasyon sisteminin bu kadar kötü oldugu bir şehirde insanların sabrı tükenmiştir.

Aslında haklısın. Ben direk kırmızı ışık ihlali ve tır şoförünün gözaltına alınması ikilisini birleştirdim demek ki kafamda. Kaza nasıl olursa olsun tır şoförü gözaltına alınır zaten değil mi?

Eger Motorcu arkadasimiz kirmizidan gectiyse TIR söförünü gözaltina almak yanlis bence..

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. Çok zor bir durum...

off ya yine mi? yeter artık! çok acı bir haber, bu son olur inşallah.

Öner kardeşimize Allah'tan rahmet dilerim, mekanı cennet olsun; ailesi ve sevenlerine de sabır... başımız sağolsun. :(

Eger Motorcu arkadasimiz kirmizidan gectiyse TIR söförünü gözaltina almak yanlis bence..

Ölümlü trafik kazalarında her şekilde kazaya karışan taraf göz altına alınıyor kanunen. Hata kimde olursa olsun.
Bu biraz da hayatını kaybeden kişinin yakınları tarafından sıcağı sıcağına doğabilecek tepkinin önünü kesip, o şahsı korumak adına yapılıyor bildiğim kadarıyla.

Ölümlü trafik kazalarında her şekilde kazaya karışan taraf göz altına alınıyor kanunen. Hata kimde olursa olsun.
Bu biraz da hayatını kaybeden kişinin yakınları tarafından sıcağı sıcağına doğabilecek tepkinin önünü kesip, o şahsı korumak adına yapılıyor bildiğim kadarıyla.

Ewet böyle birsey duymustum TR de..
amcam anlatmisti bana bunu. Saka degil. Ben sasirip kalmistim..Sucsuz olsanda iceridesin diye.. Dogrumu bu? Hic sucunuz yok ve icerdesiniz? Benim icin cok komik bir olay..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar