bi araba sıkıştırdı beni ama kaza yapmadım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bilmiom bendemi bişe var kaza yapmadım bu kez atlattım milletmi hep böle yeni yaptığım kazanın 1 gün sonrasında motor tamircisine doğru yola çıktım ilerde ışıklar vardı ışıklardan sola dönecektim bende bunun için ışıklara yaklaşınca sol şerite geçtim yavaşiladım (not: dümki kazanın etkisi ile 10 metrede bir aynadan arkaya bakıyom korkudan sanki biri
gelip arkadan çarpacak) neyse.. bir araç arkamda sol şeritte sağda olmadığına göre oda dönecek fakat ne hikmettir yavaşlamadan üstüme doğru yaklaşıyo....hızla yaklaştı korkudan duramadım .. adam arkadan gelip çarpacak diye ışıkta yanmıyodu dönmnem gereken yerden dönmeden devam ettim... diğer ışıklarda durduk adam arkadan yetişti ... hacı arkadan sana çarpacaktım niye yavaşladın dedidedi ...bveni suçladı ..bende adamı alaya alarak bi sakıncası yoksa kavşaktan u dönüş yapacaktım oyüzden yavaşladım dedim ve sayenizde dönemeden boş yere 500 metre daha gittim dedim ve baya sinirlendim ... üstelik bu adamın sol şeritte işi ne arkamda işine sağda olması lazım neden takip mesafesine uymuyo....ben bi kaç hafta motora binmiyecem tırstım ..... haaaa unutmadan 2 ay önce 85 ile yokuştan inerken bi kamyon yokuş aşağı düştü peşime 85 benim sürat bi okadarda onun sürat yarım metre kaldı aramızda okadar yaklaştı allahtan yol geniştide hemen kenara attım kendimi kamyonda basıp gitti tobe tobe demeden edemedim vallaha bi zahmet kızmayın tamam ehliyetsizim haksızım ama hatalı ben suçlu onlar ... ehliyeti alacam en kısa zamanda ama bilmiom ölen hayatlar nolacak

alem adam:) biz her başimizdan geceni yazsak buraya ohooooooo Tatli şeyler bunlar yapabiliyosan çek saga de at kafayi.....:mrgreen:

Super Moderator
Ya motosiklet kullanmayı, ya başlık açmayı bırak bir süre...
Abuk subuk olayları ben okumaktan bıktım, sen yazmaktan bıkmadın...
Ehliyetini, kaskını, montunu, eldivenini (en azından) tamamlamadan başlık açma ki; ya sana hak verebilellim ya da bu bayıklığı dile getirmeyelim...

Yaz yaz. Doldur.125 başlık aç. İlla Metehan 'the Panda' abiyi haklı çıkaracaksın. Altına yazıyoz ya doldur. -Bugün ışıklarda dururken yan arabadaki adam burnunu karışırdı, karısı osurdu, çocuğu da nanik yaptı-. Bundan sonraki başlığı böyle açıyosun hadi bakim. Naşş. Hatta gnush gnush.:farao:.

Ben bugün yolda giderken önümdeki adam yavaşladı, sağa döndü ama sinyal vermedi, ben ona göz ucuyla baktım, adam bi tarafına sallamadı. Sallamasını da beklemedim. İlk dönüşümde bende sinyal vermeden dönerek rahatladım ve yoluma devam ettim. Dur ya niye buraya yazdım başlık açaydım.:cherry:

Bu sorunların kaynağı motosiklet. Çözüm basit. Aşama aşama anlatorsi:

1-)Motoru açık bir alana al.

2-)Motoru orta sehpaya al.

3-)Bir bidon bul getir, saçlarını yol getir.

4-)Bir adet hortum al.

5-)Hortumu depoya daldır.

6-)Derin bir nefes çek hortumdan.

7-)3-5 yudum çektikten sonra hortumun ağzını bidona ver.

:cool:Depodaki benzin boşalana kadar bekle.

9-)Motorun üstüne bocala benzini çak bi kibrit.

Alev alev gözlerin, eritse şu ruhumuu
Yanlayarak kaçarıım, senin açtığın başlıktann

Geçmiş olsun umarım yaşadığın son problem olur:rendeer:

Son düzenleme:
bilmiom bendemi bişe var kaza yapmadım bu kez atlattım milletmi hep böle yeni yaptığım kazanın 1 gün sonrasında....

Kardeş o içtiğin şeyden bende istiyorum. :bounce:

Hep demişimdir bilgi cehaleti alır, bazı şeyler bâki kalır.

Ehliyet alsan da topluma yararlı bir birey olamazsın.
Örnek olarak, emlak olayında açtığın başlık. Bilmem anlatabildim mi? :silent:

Ayrıca hayal gücün çok geniş.

Birgün etiketlerdeki di'li geçmiş zamanlı fiil gerçek olcak ama ne zaman bakalım.:queen:İnnohaha

sayın çok bilmiş osbourne....açtığın aşağıdaki link benim açtığım konu lütfen düzltirmisin...

Bence sen motosiklet kullanmaya bir süre ara ver.Ya sende bir şey var ya da motosiklette..
Üşenmedim topladım açtığın başlıkları.

Bkz
Bkz. --> bende kaza yaptım...:S:SALLAH korudu...

bu saatte güzel araştırma yapmışsın ama linkin biri benim açtığım konu..düzeltirsen iyi olur......yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen....:farao:

ya arkadaşım sana ne diyeceğimizi şaşrdık...ben sana daha öncede demiştim 1-2 ay binme şu motora yoksa kötü bi haber daha ookuyacağız....

Son düzenleme:
Hocam Motorun 3 Kere Ağızına 3 Kere Burnuna sonra Motoru Full yıka Birazda kendini toparla kafan cok dagılmıs ama sadaka vermeyi ihmal etme .. Tekrar Gecmiş oLsn..

Motosikleti
Tracer 7
Seni ilgiyle takip ediyorum...maceralarının fanı olucam yakında...
Allah müstehakını versin...:)

Hocam Motorun 3 Kere Ağızına 3 Kere Burnuna sonra Motoru Full yıka Birazda kendini toparla kafan cok dagılmıs ama sadaka vermeyi ihmal etme .. Tekrar Gecmiş oLsn..

Elbette su olmazsa toprak veya asfalt ile teyemmüm caizdir.

Sikistirila sikistirila sikistirmayi öğrensin diyosun.(anlamak istemeyen adam smileysi:))

Öyle demek istemiyorum. Aklı başında ehliyeti cebinde, baba parası yemeyen olsun diyorum.

Artık anlayan anlar. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar