16/08/09 Pazar İST [MT] çınarcığa denize gidiyoruz :D

Benzinci Grubu noldu Hükümet benzin fiyatlarını düşürdü Onlarda katılsınlar :)

[email protected] berktoprak ekle beni..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:13 PM ----------

kuyucadısı sen istersen saat 12 de cık ucarak anında ordasın..se-le-na selena hesabı..:)

BerkToprak;saati felan yazın siteye ben 5 gibi tekrar gircem..hatta sen bursa mt sayfasına da yaz..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 PM ----------

ayrıca dedgim yeremi gelionuz yoksa cınarcık mı.??

Tamam Kumla diyenler var onlarla görüştüm ok ortak bir karar veririz bursa m.t bölümünüzü inceleyip arkadaşlarınızla ileitişime geçilecektir. Teşekürler. :cat:

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
kuyucadısı, Lucas, fıratmoda46

lucas gördüm seni kaçamazsın geliyorum görüşelim :rendeer:

evde net yok benim arkadaşlar... berk bana telden ulaş.

Moderatör
Lucas Katılım olacak yalovadan bize refakat edersin. iletişime geçersen sevinirim.

0542 449 11 01. Yarın Orhangazi seferim var, kaçta sıram gelir bilmiyorum. Ararsan müsait olduğumda gelirim, rehberlik ederim size.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:17 PM ----------

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
kuyucadısı, Lucas, fıratmoda46

lucas gördüm seni kaçamazsın geliyorum görüşelim :rendeer:

Çağla valla çok isteriz bizde ailecek :) Yarın yazdığım gibi Orhangazi seferim var. Ama görüşürüz elbet çok büyük bir aksilik çıkmazsa.

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
Berk kardeş,bence sabah 09.00 saati çok geç olur en azından sabah 06,00 da çıkılsa daha iyi olur, diye düşündüm, gerçi daha ben karar vermiş değilim ama her an fikrimi değişebilir,zira nerden baksan 3 saat yolda geçer sen vakti bence erkene alkı giden hiç olmassa gittiğinden bir şey anlasın

NE GÜNDÜ DENİLECEK KADAR SICAK VE EĞLENCELİ BİR GÜNDÜ

8 KİŞİ 6 MOTORDUK ... MEHMETCİK VAKFI OPETTE TOPLAŞTIK...

ÖNCE ESKİHİSAR FERİBOTLAR GİŞELERİNE KADAR HİÇ DURMADAN YOL YAPTIK... GEBZEDEN KATILAN SEVGİLİ BÜLENT KARDEŞİMİZ BİZİ KARŞILADI FERİBOTLARLA TOPÇULARA GEÇTİK ÇINARCIĞA DOĞRU GAZLAMAYA DEVAM ETTİK ÇINARCIK SAHİLLERİ YANIYORDU SERİN SULARDA İYİ EĞLENDİK. ÇEKTİĞİM RESİMLERİ MAKİNADAN CIKARTINCA PAYLAŞACAM

SEVGİLİ KUBİLAY ALP KENAN SERDAR VE KIZ ARKADAŞI ECE YENİ TANIŞTIĞIMIZ HAKAN VE MUSTAFAYA TEŞEKÜR EDİYORUM KATILAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER

AYRICA MOTORDELİSİ GRUBUNUN YAPTIGI ORGANİZASYONA YOLDA DENK GELDİK 15 RACİNG MOTORLA GAZLAMADAN DÖNEN İRFAN SUAT VE DİĞER TANIŞTIGIMIZ ARKADAŞLARA SAYGILARIMIZI SUNUYORUZ.

16:00 GİBİ ÇIKTIK ... SAĞA SALİM EVLERİMİZE GELDİK...

GERÇEKTEN ÇOK KEYİFLİ VE İNANILMAZ BİR GÜNDÜ ...

GELEN HERKESE TEŞEKKÜRLER :rendeer:

NE GÜNDÜ DENİLECEK KADAR SICAK VE EĞLENCELİ BİR GÜNDÜ

8 KİŞİ 6 MOTORDUK ... MEHMETCİK VAKFI OPETTE TOPLAŞTIK...

ÖNCE ESKİHİSAR FERİBOTLAR GİŞELERİNE KADAR HİÇ DURMADAN YOL YAPTIK... GEBZEDEN KATILAN SEVGİLİ BÜLENT KARDEŞİMİZ BİZİ KARŞILADI FERİBOTLARLA TOPÇULARA GEÇTİK ÇINARCIĞA DOĞRU GAZLAMAYA DEVAM ETTİK ÇINARCIK SAHİLLERİ YANIYORDU SERİN SULARDA İYİ EĞLENDİK. ÇEKTİĞİM RESİMLERİ MAKİNADAN CIKARTINCA PAYLAŞACAM

SEVGİLİ KUBİLAY ALP KENAN SERDAR VE KIZ ARKADAŞI ECE YENİ TANIŞTIĞIMIZ HAKAN VE MUSTAFAYA TEŞEKÜR EDİYORUM KATILAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER

AYRICA MOTORDELİSİ GRUBUNUN YAPTIGI ORGANİZASYONA YOLDA DENK GELDİK 15 RACİNG MOTORLA GAZLAMADAN DÖNEN İRFAN SUAT VE DİĞER TANIŞTIGIMIZ ARKADAŞLARA SAYGILARIMIZI SUNUYORUZ.

16:00 GİBİ ÇIKTIK ... SAĞA SALİM EVLERİMİZE GELDİK...

GERÇEKTEN ÇOK KEYİFLİ VE İNANILMAZ BİR GÜNDÜ ...

GELEN HERKESE TEŞEKKÜRLER :rendeer:

iyi eğlendiğinize sevındım berk kardeşim biz süper eğlendık kımsecıkler yoktu:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar