yerli; hayabusa 340 km

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yerli derken o motorla o hızı yapan bizden biri demek istedim sen nasıl anladın

eleman bir t-shirtle kaskla biniyor 340 yapıyor, tebrik ettik kendisini..

vayy hemşerim bende kemaliyeliyim Özledim oraları valla ne söylesem yalan olur. video Erzincandanmı yoksa adam künyemi veriyor videonun başında?:) Ama nede olsa ERZİNCANLI HEYECANLI:cat: Hemşerimede Hayabusa yakışır hanii.

vayy hemşerim bende kemaliyeliyim Özledim oraları valla ne söylesem yalan olur. video Erzincandanmı yoksa adam künyemi veriyor videonun başında?:) Ama nede olsa ERZİNCANLI HEYECANLI:cat: Hemşerimede Hayabusa yakışır hanii.

evet erzurum yolu üzerinde o denemeyi yaptı kendisine o hızda ne gördüğünü sorduğumuzda; yol ve bulut başka bir şey yok

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yapmayın beyler .. arkadaşımız o hızda sadece 2 saniye kaldı...hepsi bu...ama kask haricinde hiç bir korumasının olmamasını bende beğenmedim.....birde seçtiği yol biraz yanlış....çünkü yol otoban değil....her an yola bir şey çıkma riski var...benim tavsiyem yüksek hızlara otoban haricinde çıklmaması....ve lütfen çok dikkat....

:cherry:
Arkadaşa madalya taktınızmı pekii?? :).
hıııı taktık ha vali gelmiş ha o anladın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 PM ----------

yapmayın beyler .. arkadaşımız o hızda sadece 2 saniye kaldı...hepsi bu...ama kask haricinde hiç bir korumasının olmamasını bende beğenmedim.....birde seçtiği yol biraz yanlış....çünkü yol otoban değil....her an yola bir şey çıkma riski var...benim tavsiyem yüksek hızlara otoban haricinde çıklmaması....ve lütfen çok dikkat....

güzelim memleketimin heryerinde özel pistmi var ; pist olmadığına göre yolu boş bulan basar başka ne yapsın varda piste gitmiyorlarmı.
bide mont felan giymemiş doğru kısa kolluyla basmış bende doğru bulmuyom ileride ondan çıkar :queen:

::biggrinn::biggrinn::biggrinn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar