[Ankara - MT]

Motosikleti
yok
evet her zaman başkanımız hazır zaten :p kzılbere ,,, yasin kardeşim sat az yakan çok kaçan al bitane ufak motor tam öğrenci adam işi :queen:

bu az yakıyodu aslında ama parça vs. korkutuyordu beni...
sertaç satmak yoktu aklımda ama o yüzden ne yaparım tam bilmiyorum, illaki motor alırım ama 1-2 ay motorsuz da takılabilirim paraya biraz ihtiyacım vardı zaten :)

bu az yakıyodu aslında ama parça vs. korkutuyordu beni...
sertaç satmak yoktu aklımda ama o yüzden ne yaparım tam bilmiyorum, illaki motor alırım ama 1-2 ay motorsuz da takılabilirim paraya biraz ihtiyacım vardı zaten :)

anladım kardiş hayırlısı ya.için elveriyorsa sat bakalım:))

jr.

yasin test sürüşü istersen veririm canavarı sana. maksat doğru seçim yap :mrgreen:

murat abi tam politika dalışı yaptın ha. halkı da kekledin iki dakkada. bak bu vaatler yatarsa bir sonraki seçimlerde erhan abi götürür :mrgreen:

evren abi geçen bi konu vardı sınırsız krediniz olsa hangi motoru alırdınız gibi... baktım suku 3 tane motor yazmış, hepsi de honda :) ama yamahacıyım diye geçiniyor nasıl olacak bu iş :)

jr.

ya bırak abi aklın yolu bir. honda halkın motoru. her kesim için motoru var. otomobilde de motosiklette de ucakta da robotta da :p honda markası benim için fanatikliktir. sukuya honda satışı yasak. konuştum ben hondayla. ferrari, sınırlı sayıda özel üretimleri için otomobil geçmişinizi inceleyip uygunsa satıyor. aynı şeyi sukuya yapacaklar. motor geçmişi önemli :mrgreen:

jr.

(hondadan da kaptık beleş servis hizmetini bu reklamla:mrgreen:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 PM ----------

boşverin abi başkan maşkan gerek yok bunlara. kim nereyi isterse önersin. kim hangisine isterse gitsin. abilerimize saygımızı zaten gösteriyoruz :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:18 PM ----------

"yasin motorunu satmasın" adlı imza kampanyası başlatıyorum

kampanyaya karşıyım :) zaten bi kötü oldum iş ciddiye binince :) ama düşündüm de böylesi daha iyi olacak gibi...

jr.

"yasin ne düşünürse düşünsün, sallamadan devam ediyoruz" kampanyası için imza topluyoruz. :mrgreen:

reklamlar:

gürsel abide bir parfum var, başka yere para verenin aklına şaşarım. ben hepsini denedim, böyle kalıcısını görmedim. sabah sıkıyorum mesela, akşam eve dönerken yoldaki kokuyu takip edip benim evi bulup kapıyı çalan kızlar var!! benimkisinin eli sopalı resmini gösterince kaçıyorlar, huzura eriyorum. :mrgreen:

gürsel abi parfumeri..

ilgiden sıkılacaksınız :mrgreen:

(reklamı sürdürürsem belki parasını almaz :p)

(hatta sponsor olur, parfumler beleşe gelir :mrgreen:)

Parfümü beğenmene sevindim Ceyarrr. Güzel günlerde kullanasın (yada parfümün gününe :bounce: güzellik :bounce: katacak kişilerle tanışamanı sağlasın :queen:)

Tükkanı açarken bulduğum tüm firmalarla görüştüm en sonunda bu firmayı beğendim. Senin de beğenmiş olman beni mutlu etti. (para olayını kafana takma sen, halllederiiiiizzzzzzzz...)

lam serkan? tek güzel motor seninki kalsın diye yapıyon de mi?:p kurcalamasana lam adamın aklını :pale:

Şşşş bozmasanıza kardeşim olayı..Kaçırcanız şimdi müşterileri :mrgreen:
Merak etmeyiiin. Bırakmayız Yasini..Motor alana kadar bi kaç kez artçı takılır. Alırız ona da bi motor. Hazır müşteri bulmuş, satsın işte. :cat:

jr.

bakın gördünüz mü ben dedim :mrgreen:

yasin motorunu satarsa ben gezi mezi düzenlemiyorum arkadaş.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

O zaman Ankara MT bitmiştir arkadaşlar...Satılık CBR 600f var. Kelepir..az basılmış...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar