bu motora bu renk olur mu

arkadaşlar bu bmw motorumu yenilemeye syfyr gibi yapmaya başlicam renk olarak bu alttaki cbf 5oo deki rengi beğeniyorum sizce yapılabilirmi aynı renk ama bu tonda olmasını istiyorum metalik parlak bordo

ve bu boyayı kim atabilir tanıdığınız önerebileceğiniz bi yer var mı.bi de tahmini ne kadar tutar?

bence hoş olur. sanayide fırınlı boya atan bir kaç yere git motoru göster sana fiyat söylerler. 100-150 liraya halledersin.

istediğin rengi tabii ki tutturabilirsin. Ancak ben senin yerinde olsam daha değişik bir renk seçerdim. zevkler ve renkler tartışılmaz ama herkeste olmayan bi motora yine herkeste olmayan bir renk seçmeye çalışırdım

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
honda nın boya kodunu öğren ve iyi bir boyacıya boyayı hazırlattırıp attır. boyanın kalitesi ve ustanın yeteneği çıkacak işin güzel veya kötü olmasını etkileyecektir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kendi rengi daha güzel... CBF nin rengine boyatırsan temiz tutabilmek için bayağı bir çaba harcaman gerekecek....

Kırmızı olsun 2 fazla olsun der atalarımız.........

bence bır şeyler yazılacaksa öncelık sorulan soruya olmalı sonrasında ise soru sorulmalı yada tavsiyede bulunulmalıdır..

V olabilir ŞIk durur...
harbiden ya ne alaka şimdi kask kullanıp kullanmamak çok merak ediyosan profil resmime bak görürsün orda kaskı.o resmi motoru otobüse yüklemeden önce çektirdim kaskla ne işim var ??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Metalik bordo motorun orijinal renkleri arasında var mı?

Benim kanımca klasik bir motora orijiinal renk skalasında olmayan sedefli veya metalik bir boyayı atmak doğru değildir.
Motorun tasarımı yapılırken sadece objenin şekli ile işlevselliği ile değil sanatsal değeri de dikkate alınır,bu yüzden renk önemlidir. Motorlar üretilirken kullanılan tüm parçaların gözü yormayacak,tasarımın dikkat çekici olmasını sağlayacak renkler seçilir.Krom,alüminyum ve mat renkli parçaların çok olduğu motosikletlerde otomobil gibi 20-30 farklı renk seçeneği bu yüzden olmaz.

peki sizin önerdiğiniz renkler nelerdir? motor üstünde gösterebilirseniz sevinirim ya da renk kodunu söylerseniz...

orjinal kalması daha ıyıdır derım .yanı boyat ama aynı renk olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar