Links silinmiş ama "gerçekler" hala devam ediyor.:farao:
Sansürcü zihniyetten kurtulmak isteyen bana mesaj atsın, özel mesaj yoluyla link atabilirim.
Bana at Selim:cat: gerçi ne olduğunu biliyorum ama at....
Bence de Motosiklet sadece üzerine otur ve gaz vermekten çok öte.
Alp Tunayın'da yazdığı gibi, %99'u korkar ve ne yapacağını bilemez ama bunun asıl nedenlerinden biri bence Sürücü Kursları. Avrupa da sürücü belgesi alanlara bir sorun bakalım neler gösteriliyor kurs süresince:silent:
Burada bakmaya korkulan hatta iğrenilen görüntüler avrupa da resmi eğitim aracıdır
Üzer, hatta iğreç olabilir amma o görüntüler her an karşınıza çıkabilir ve sizden başka kimse yoksa yakınınızda ne yapacaksınız?
Ben ağır bir kaza geçirdiğimde fotoraflara dahi bakamayn kişiler tarafından bulunmak İSTEMEM doğrusu..öyle ya da böyle zaten öldürecekler beni demekki.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:37 PM ----------
Türkiyede milyonlarca araba ve motosiklet sahibi var , onlara da beyni dağılmış insan resimleri gösterelim ,sadece sitemize özgü olmasın , televizyonlarda yayınlayalım zaman zaman , baksınlar alışsınlar , belki bir gün onların da beyni dağılabilir .
Eftelya, Alınmak yok..
Yazılarını hemen tümünü okur ve sessiz de olsa katılırm ama bu konu ÇOK farklı. Elbette TV de bunlar izletilmez ama bir yerde buna ön ayak olunmalı:wiinkk:
Avrupalı bunun eğitimini veriyor ve gösteriyor kurs boyunca? inanın bunun etkisi Çok ama Çok büyük..insanlar motosiklet ya da her hangi bir araca binerken göz önünde bir tablo ile hareket ediyor bu bende de eşimde de farklı değil...
Selim iyi bir şey yapmış ama seninde olduğun gibi Türk insanı çok duygusal...bu da büyük bir hata olmasa da bilgi eksikliğinin temelini oluşturuyor...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:42 PM ----------
Sanırım linki görmedin... Orada sadece kasksız değil belinden ikiye ayrılmış insan cesetleri de var.... Olay sadece kask takmama meselesi değil...
Bu motosiklete biniyorsanız bunlara alışın gibisinden bir şeyler söylemek bana göre çok saçma.... Mrcool un niyetinin kötü olmadığını sadece bazı gerçekleri göz önüne sermek olduğunu da biliyorum....
Ama bana göre yanlış... Şahsen ben tıkladım ve 5 saniye içinde çıktım siteden....
Ayrıca neyle karşılaşacağımı da biliyordum uyarı vardı.... Ama insanoğlu işte.... Tıklıyor...r:
r:
r:
r:
r:
Tık..Tık..urada kimse varmıdır... :queen: