Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

mevlana caddesi üzerinde akçor diye yazar zaten yani yakın sen yüzüncü yıl üzeri geleceğin için direkt mevlana'ya gel sola dön mevlana shell istikametine kafanı sağ'A bi çevir hemen görürsün..

arkadaşlar benim motonun arka amartisörler çökmüş gibi duruyor neden olabilir? bayağı bi düsüklük var...çogu zaman 2 kişi bindigimiz için mi acaba:silent:

motor 12000 e doğru gidiyor arka balata bitti önede baktırıcam bugün bu sıcak havada 15/50 yağ bile su gibi olmuş 40 derece şu ana kadar birkez akü bitmesi haricinde ki garantiden değişti hiçbir parça değiştirmeden devam ediyorum ..

Arkadaşlar innova için performans bujisi varmış galiba bilgisi olan var mı artıları eksileri nelerdir ?

yurtdışında bu tür parçalar kıyamet gibi özellikle yunanistan ingiltere gibi ama bizde yok denecek kadar az aksesuarlar bile az bulunuyor ben o bujiden aradım bulamadım bulan olursa haber versin, artısı illaki olacaktır yüksek devirdeki ateşleme dahada iyileşecektir...

CPR7EA-9 NGK
U22EPR-9 DENSO

adamda iyi parçalar var belli ama ben hiç alışveriş yapmadım bu şekilde güvenilirmi acaba???

adamda her paça var aşşağı yukarı derceli eksantrikten balataya beyinden sinyale ama fiyatları servisle aynı ..

Cep numarası doğruymuş galiba ben yalnış çevirdim

Bu jant İnnovaya uyuyormuş yakında alacağım Ürünleri Yunanistan dan getiriyormuş

15437799pri.jpg

Fiyat 175 Tl dedi bana Dublexlastik dediğin hangisi ben pek bilmiyorum bu konuları bilgisayar donanınımı filan olsa anlarımda :)

Son düzenleme:
Fiyat 175 Tl dedi bana Dublexlastik dediğin hangisi ben pek bilmiyorum bu konuları bilgisayar donanınımı filan olsa anlarımda :)

yani iç lastiksiz lastik bizimkiler patlayınca anında yolda bırakıyor bence fiyatları biraz pahalı ben burada kos adasına gidebilsem biliyorum getireceğim parçaları ama gidemiyorum şu sıra....

Acı bi gerçek söylemek istemezdim ama Malesef ki söylemem gerek artık innovamda yağ yakmaya başladı Vatana Millete hayırlı olsun kaç gündür canım acayip sıkkın arkadaşlar zinciri geriyorum kendi kendine salıyor eski perfomansını yitirdi 27bin'de

Son düzenleme:
Acı bi gerçek söylemek istemezdim ama Malesef ki söylemem gerek artık innovamda yağ yakmaya başladı Vatana Millete hayırlı olsun kaç gündür canım acayip sıkkın arkadaşlar zinciri geriyorum kendi kendine salıyor eski perfomansını yitirdi 27bin'de

yağ yakması bu makinaların gayet normal cevran 20000 den sonra veya önce sıcakta çok kullanıyorsun anlasılan sehir içi vs trafikte bendede 11800 km de zincirden çıt çıt çıt ses geliyor giderken sanırım zincir dişli istiyor ama genel olarak başka hiçbir sorun yok servise hiçbir arızadan ugramadım.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar