Bu Motor Alınır mı!!!!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorundan garip sesler gelmiyosa motor numarası seri numarası vs. ruhsatta tutuyosa al

ruhsatt felan sorun yoksa motorun sesı guzelse arkadasın dedıgı gıbı alabılırsın zaten parcası cok ucuz bır motor ama genede bın bak duz gıdıyomu tutresım varmı bılmem ne :) sasesınde yamukluk varmı??

ya paraya çok sıkıştı, ya bir bit yeniği var. iyi bir ustaya götürmeden alma fiyat kafa karıştırcak cinsten.

paraya sıkışması ikinci ihtimal çünkü diger ilanlarını listeledim.Araba ve italyan gilera motor filanda satıyo bundan şüphelendigim için foruma aktardım konuyu.

Motosikleti
cb 125 f
kolpa bi ilan. merak uyandırıp motor rağbet görsün, ilanlarda fiyata göre aratınca üstlerde görünsün diye yapıyor. kendisiyle görüşürsen gerçek fiyatını öğreneceksindir.

paraya sıkışması ikinci ihtimal çünkü diger ilanlarını listeledim.Araba ve italyan gilera motor filanda satıyo bundan şüphelendigim için foruma aktardım konuyu.

kimse değerinin altında motosikletini satmak istemez, üstelik malum sitedeki ilanların çoğu şişirme fiyatlarla doluyken. temiz görünüyor maşallah parıl parıl ama içi nasıl ona bakmak lazım. motor tecrüben varsa motorun çalışmasından gaz verdiğinde çıkan sesten az çok anlaşılır zaten durumu. duru bir motor sesi her zaman kendini fark ettirir. bi de vibrasyona bak üstüne oturup ne alemde, bazıları kol bacak sallıyor rodajı iyi yapılmamışsa.

çakma ilan.bu fiyata mümkün değil,cevap yazar zaten adam...(tabi başka ciddi bir sorunu yoksa)

Satan vatandaş ilana "Hatasız Kupon makina" diye yazmış, ama baştan hata yapmış (Herif ganyancı galiba) Bu fiyata resimdeki gibi bir ybr bulamazsın çinlilerin 125 likleri bile bu fiyata yakın gidiyor. Ayık ol bu motora bulaşma derim ben.

aracın plakasını sorgulattım marka yamaha ybr 2006 model hak mahrumiyeti var diyo bence 1000 tl ye veriyosa hiç kaçırma al derim motor bitik olsa rodajı iyi yapılmamış olsa ne olcak bi motor yaptırsan ne kadar tutacak

Son düzenleme:
muhtemelen bi numara vardır bunda eğer motor sağlamsa galeriye bile 1000ytl ye çok rahat verir ve sahibinden.com da satmakla uğraşmaz..

aracın plakasını sorgulattım marka yamaha ybr 2006 model hak mahrumiyeti var diyo bence 1000 tl ye veriyosa hiç kaçırma al derim motor bitik olsa rodajı iyi yapılmamış olsa ne olcak bi motor yaptırsan ne kadar tutacak

hak mahrumiyeti varsa motorun kredi borcu olabilir...
dikkatli ol alırken, iyi araştır

muhtemelen aracın maliyeye borcu vardır. yoksa ederi 1500 den aşagı olmaz. ayrıca kupon demiş çok garip. kupon araç emsalsizdir.bu modelden zibil gibi var

Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler.Motorda hacizli çıktı.Elin kısrağından kendi eşşeğimiz Yeğdir.:D:D

HAYRET! Emsalleri 13-15 bin tl ye satılan GTI ı da 7.000 tl ye veriyor.Enteresan bir olay!Kuşkulanmamak elde değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar