Abiler nasılsınız bakalım Zealsunun yeni modelini gördüm sahibindende hysoung diye tıkladım kızılötesi bir alet çıktı karşıma harika bir tasarım var hasta oldum hadi sağlıcakla kalın
http://www.sahibinden.com/super_bir...0971WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_flash
Ehehhe Halil mart 2008 ilanıymış:queen:
bu yeni bir şey değil 2 yıldır türkiyede var tutmadı yüksek fiyatından dolayı az sayıda getirtildi geçen sene benim arkadaşda vardı güzel makina yapılı ama parça sıkıntısı var bizim arkadaş ayaklığını kırdı bulamadı sanayide yaptırdı..
Dostum o zaman incelemiştik 5400.00 tl istemişlerdi ki ZS 150-19 un 2500 aralığında satıldığı zaman 250cc lik motora kalitesi belli olsa da çok bedel gelmişti ve tabii az olunca ona keza parça bulabilme (150-19 bir çok parçasını sınıfının çinlilerinden bulabilme imkanı olduğu düşünülürse)zorluğu tercihi azalttı
Zongshen (Zealsun) markası maalesef Türk motosiklet sektörü adına heba edildi belki Lifan gibi ortak yatırımla piyasaya girebilseydi ,at konuştaran ve yerli malı olduğunu iddaa ettikleri Çin motorlarını kakalayanlar kendi patentli teknolojisini getirecek Çİn devi karşısında bu kadar rahat olamazlardı ,fon filan derken tekel kırılmadı dahası Çin adı kötü anılır oldu
Sessiz topak eşrafı Mtv yi ödedim artık 4 yıllık araç kategorisindeyim
Veee 38 ay sonunda ilk kez motoru pencerenin önüne bağladım yağmur yağdı :queen::queen::queen:neyseki kılıflıydı motorcukum:bounce: