Güneydoğu'da iken .. Siirt - Bitlis - Van - Hakkari - Şırnak

oraları bize gösterdiğin için motoruna emeğine bedenine ellerine sağlık..çok güzel olmuş...teşekkürler..

Çok güzel bir gezi olmuş.Alışılagelenin aksine güneydoğuyu farklı yönlerinden yansıttığın için teşekkürler.Tekerine yüreğine motoruna sağlık..

Hep Bitlis'i görmek istemişimdir. İnşallah bana da birgün nasip olur(motorumla tabi).

Van fotoğraflarını görünce askerliğim geldi aklıma..

Üzerinde "Ne Mutlu Türküm Diyene" yazan Toprakkale'yi de çekseymişsin keşke. :)

Askerlik yapacağım yerler , inşallah aynı sıcaklığı askere de gösteriyorlardır .

Gösteriyorlar merak etme ... ;) Hayırlı teskereler ...

Çok güzel gezi olmuş. Motoru otobüse nasıl sabitlediniz merak ettim.

Motoru otobüse şase den koruma demirinden peglerden iple otobüsün bagaj demirlerine bağladım. Elcik korumayı da otobüse dayadım hiçbir yeri değmedi çizilmedi ...

giotine!
fotoraflar harika olması dışında anlatımın tam bir belgesel tadındaydı. emeğine sağlık yüreğine sağlık.
askerliğimi ben siirtte yaptım.
fotorafta büryan görünce canım nasıl istedii bilemezsin. her çarşıya çıkışımda yemeden dönmezdim birliğe...
bana o günleri yaşattığın içinde ayrıca teşekkür ederim.

Rica ederim ne demek. Siirt'te askerlik pek zor olmasa gerek ... Genel de insanlardan bu şekilde reaksiyonlar alınca anlatımımda ki amaca ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Asıl ben teşekkür ederim zaman ayırdığın için ...

oraları bize gösterdiğin için motoruna emeğine bedenine ellerine sağlık..çok güzel olmuş...teşekkürler..

Ben teşekkür ederim yorumların için ....

Güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler...

;)

Çok güzel bir gezi olmuş.Alışılagelenin aksine güneydoğuyu farklı yönlerinden yansıttığın için teşekkürler.Tekerine yüreğine motoruna sağlık..

Teşekkür ederim. Bu tarz geri dönüşler beni çok mutlu ediyor.

Hep Bitlis'i görmek istemişimdir. İnşallah bana da birgün nasip olur(motorumla tabi).

İnşallah ...

Van fotoğraflarını görünce askerliğim geldi aklıma..

Üzerinde "Ne Mutlu Türküm Diyene" yazan Toprakkale'yi de çekseymişsin keşke. :)

Van'da pek vakit geçirmedim çok ta merak ettiğim bir yer değildi aslında ve turistik bir gezi değildi amacım ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar