ßi kac soru ? parçacılar yardım !!

arkadaşlar elimde bi 500 cc kawasaki motoru var onu satmaya calısyorum ama bilmedigim bi kac parca isdediler

marş rublesi = tam olarak nerdedir
triger dişli = nedir ve nerdedir ?
balataların üzerine denk gelen kranka baglı yuvarlak parcayı acmak icin gereken kollu anahtarı (ters duran sandalyenın ayakları gibi) nerden temın edebılır

Şimdiden teşekkürler kandiliniz mubarek olsun:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:22 AM ----------

triger dişlisiini ogrendım arkadaslar ona gerek kalmadı hatırladım dıyelım hatta

Bunları istese istese Tahir ya da Kamil isminde insanlar istemiştir.

Şaka bir yana böyle bir problemin varsa motoru komple söktür. Tüm parçaları bir bezin üzerine ser. Fotoğraflar çek. Olmadı üzerine numara koyabilirsin. Biraz kasar ama parçaları bilmeyen biri için çözücü olabilir. Bir diğer alternatif parçaların isimlerini google yaz ve arattır. Görsellerde görüp tanırsın. Türkçesini bulamıyorsan ingilizce karşılıklarını bulmayı dene. Parçaların bazıları tüm motorlarda nerdeyse aynı yerde bulunan ve şekli benzer parçalar. Kolay gelsin.

productimage-picture-ys-aparat-yag-pompa-cektirmesi-motosiklet-modeller52080.jpg

yağpompa çektirmesi 9 lira olmuş ben 5 e almıştım . rialli de var. fakat senin çektirme bundan büyük olabilir

1814996_st7.jpg

marş rublesi sanırım tek yönlü rulman

evet marş rublesı tek yonlu rulman googlede arastırdım ama tam nerede duruyor onu bulamadım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 PM ----------

hıh işde bu anahtar lazım nerede satılır acaba bu meret _? tamırcıye balata deişim parası vermnektense anahtarı alır her seferınde kendım yaparım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:54 PM ----------

Bunları istese istese Tahir ya da Kamil isminde insanlar istemiştir.

Şaka bir yana böyle bir problemin varsa motoru komple söktür. Tüm parçaları bir bezin üzerine ser. Fotoğraflar çek. Olmadı üzerine numara koyabilirsin. Biraz kasar ama parçaları bilmeyen biri için çözücü olabilir. Bir diğer alternatif parçaların isimlerini google yaz ve arattır. Görsellerde görüp tanırsın. Türkçesini bulamıyorsan ingilizce karşılıklarını bulmayı dene. Parçaların bazıları tüm motorlarda nerdeyse aynı yerde bulunan ve şekli benzer parçalar. Kolay gelsin.

isteyenın adını bılmıyorumm :) motoru cok buyuk olcude bılıyorumm ama tabı daha hıc karsılasmadıgım yerlerıde var acemı sayılırz d aha 2 yıldır motor uzerındeyım ama tamırcı kullanmıyorum aldıgımdan berı en son sılındır pisdon deiştirdim .... googleden baktım ama yerini ogrenemedım volanla ılgılı bı parca

yav iyi hoş anahtarı buldukta acdım sımdı ugrasıyorum krankın donmesini zarar vermeden nasıl engelleyebılırz

motoru 1 . vitese tak . bir de kranktaki dişli ile debriyaj tasındaki dişli arasına alttan tornavida sıkıştır ama dikkat et tornavida çok kısıkmasın

dişlilerın arasına anhtar sokup yaptım öglen ama ses balatalardan deılmıs hala devam edıyor :( aşırı ses ve titresim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar