Ankara-antalya

arkadaşlar pazartesı gunu ankaradan antalyaya gitmek uzere yola cıkıyorum 10 gunluk bır antalya turundan sonra eve doncem oncekı konulardan yola cıkarak: en uygun yolun afyon,burdur .antalya,kemer olacagı kanısındayım . peki siz bana bu yolculugu mukemmelleştirmek amaclı neler tavsıye edebılırsınız guvenlıkle ılgılı yada nerelerı gormelı nerelere gıtmelıyım neler yapmalıyım butce kısıtlı orda kamp kurcam otelde kalmıcam nerelerde cadır kurulabılır ? motosikletımde cg 125 titan

ilginiz icin şimdiden teşekkürler :)

bende motoru antalyaya götürmek için bir yol arıyordum planım değişirse seninle gelebilirim en geç yarına haber veririm sana

o yolu bir kez gittim tek başıma bilirim sıkıcı ve yorucu bir yoldur Antalya yolu..ayın 20 sinden sonra o yolu bir kez daha yapacağım..Biraz daha geç olsa sizlere katılırsım bende...

Antalyada çadir kuracak cok yer bulursunda biz ankaraya geldigimizde cok zorlanmiştik çadir için: eby 78 bilir:mrgreen:

Antalyada çadir kuracak cok yer bulursunda biz ankaraya geldigimizde cok zorlanmiştik çadir için: eby 78 bilir:mrgreen:

Sedatcım nbr kardeşim nasılsın :) Sorma valla koca Ankara'da adam gibi bir yer yok..!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:15 PM ----------

zorlanmıştık derken ne gibi ? kurarken mı :queen:

yok kurarken arkadaşlar 5 dk da diktiler ayağa çadırı da...kurmak için yer bulucaz diye zorlandık birazcık :queen:

Sedatcım nbr kardeşim nasılsın :) Sorma valla koca Ankara'da adam gibi bir yer yok..!

iyi abi cok şükür ne olsun ankaraya geldik inan tadi damağimizda kaldi en kısa sürede tekrar gelcez dedik ama yaz bitti neredeyse:queen::queen: çadirlari elemanlri toplayip bayramda gelsek ne iyi olur:cherry:

iyi abi cok şükür ne olsun ankaraya geldik inan tadi damağimizda kaldi en kısa sürede tekrar gelcez dedik ama yaz bitti neredeyse:queen::queen: çadirlari elemanlri toplayip bayramda gelsek ne iyi olur:cherry:

cıkın gelın pazartesı :D ordanda beraber antalyaya gecerız :queen:

ankaranın nesını begendınız anlamadım :S yaşam koşulları acısından en yaşanabılır şehir ama turistik bi ozellligi yok :( .ama nereye gıttıysem ankaradan daha duzgun ve yaşanabılır bı şehir gormedım en berbatta istanbuldu ankarada 2 nokta vardır o 2 noktadan ısdedıgın heryere tek vasıta ıle gıdebılırsın ,trafıgıde gayet duzgundur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:21 PM ----------

gelcek olursanız goruselım :)

ankarada bahcelievlere gitmiştik hla aklimda hiç uınuttamam:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:27 PM ----------

7.cadde:cherry:

seçtiğiniz yol güzel olmuş. fakat ısparta üzeriden de gidebilirsiniz. daha zevkli olur bence. yolunuz çok da uzamaz (20km ancak uzar). ant merkezde vakit geçirin, kaleiçi' ne inin motosikletle. eğer salı-çrş ant. merkezde olursanız biraz gezeriz, özelden mesa* yollamanız yeterli :) ant' da sahili bir turlayın derim :)

bence kemer ile sınırlı kalmayın, olimpos' a da geçin.

ankara antalya için en uygun yol gölbaşı-konya-akseki-manavgat-antalyadır. afyon burdur arası yollar çok çukurlu ve bozuktur. ben hep konya üzerinden giderim ankaraya. 50 km daha uzundur ama diger yoldan çok daha düzgündür.

sedatlar geldiğinde bi 7.cadde olayımız vardi ki anlatamam..değilmi sedat:wiinkk: gelin tabi bayramda her zaman beklerim sizi..bu arada Antalya da iş durumlarımı ayarlayabilirsem sanırım eylül ayı itibari ile taşınıyorum..

seçtiğiniz yol güzel olmuş. fakat ısparta üzeriden de gidebilirsiniz. daha zevkli olur bence. yolunuz çok da uzamaz (20km ancak uzar). ant merkezde vakit geçirin, kaleiçi' ne inin motosikletle. eğer salı-çrş ant. merkezde olursanız biraz gezeriz, özelden mesa* yollamanız yeterli :) ant' da sahili bir turlayın derim :)

bence kemer ile sınırlı kalmayın, olimpos' a da geçin.

kemerle sınırlı kalmıcan zaten ama konaklama yerım kemer olcak arkadasım var orda .. aslında kısmet olursa gezmeye deger heryerını gormek ıstıyorum antalyanın .. işler yolunda olursa mutlaka ugrıcam yanınınıza :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:02 PM ----------

ankara antalya için en uygun yol gölbaşı-konya-akseki-manavgat-antalyadır. afyon burdur arası yollar çok çukurlu ve bozuktur. ben hep konya üzerinden giderim ankaraya. 50 km daha uzundur ama diger yoldan çok daha düzgündür.

forumları ınceledım genel olarak tam tersı ıdda edılıyor.. konya yolunun cok bozuk ve tehlıkelı afyon yolunun cok duzgun ve daha kısa oldugu belırılmıış hep benım rotam kemer . afyon yolu daha uygun olcak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:04 PM ----------

sedatlar geldiğinde bi 7.cadde olayımız vardi ki anlatamam..değilmi sedat:wiinkk: gelin tabi bayramda her zaman beklerim sizi..bu arada Antalya da iş durumlarımı ayarlayabilirsem sanırım eylül ayı itibari ile taşınıyorum..

,,

sen ankaranın neresındesın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o zaman yanına lastik yaması - sprey , buji, akü, zincir al dostum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar