İlk kez yağmurda kullandım, çok keyif aldım!

7-8 aylık motosiklet geçmişime baktığımda hep kuru zemin hastası oldum. Yağmurlu havalarda çıkmadım neredeyse hiç. Tehlikeli olacağını düşünüyordum. Bikaç kez yaz yağmuruna yakalandım ama o da hep biyerlerde otururken oldu ve yerler kuruduktan sonra devam ettim. Bugün hafif bir yağmura yakalındım ama durmadım devam ettim 10-15 dakika boyunca sağanak olmasada hafif hafif yağmuru yedim. Motorla giderken de daha çok ıslanıyor insan. Ama montum ve kaskım vardı üzerimde. Giderken yolcan çıkan şıpır şıpır sesleri, özellikle de lambalarda trafiğin felç olup en önden gidebilmenin zevki paha biçilemez. Sonradan da o güneşin çıkıp yeniden ısıtmaya başlaması da süper oldu.
:p

Bir sonraki yağmuru sabırsızlıkla bekleyeceğim.:queen:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yağmur güzeldir. kaskın camına vuran damlaların çıkardığı tıkırtılar şarkı gibi gelir. montla terlemezsiniz, serin, serin gidilir. yağmuru ben de severim.

tehlikeli olan kısmı yerlerin daha yeni ıslanmaya başladığı zamanlar ve fren mesafesinin artıyor olması. ani hareketlerden ve frenlerden kaçındıkan ve hız yapmadıktan sonra yağmur da tıpkı gece gibi zevkli gelmiştir hep bana...

en tehlıkelı zemınde ve zamanda kullanmışsın çünkü yazın tozunun üstüne hafıf yağan yağmur yolu dağa kaygan yapar dıkkatlı olduktan sonra zevklıdır yağmur lakın unutmadan scooterdesin hız kesınlıkle normal zamanın yarısı olmalı dıkkat derim:cat:

7-8 aylık motosiklet geçmişime baktığımda hep kuru zemin hastası oldum. Yağmurlu havalarda çıkmadım neredeyse hiç. Tehlikeli olacağını düşünüyordum. Bikaç kez yaz yağmuruna yakalandım ama o da hep biyerlerde otururken oldu ve yerler kuruduktan sonra devam ettim. Bugün hafif bir yağmura yakalındım ama durmadım devam ettim 10-15 dakika boyunca sağanak olmasada hafif hafif yağmuru yedim. Motorla giderken de daha çok ıslanıyor insan. Ama montum ve kaskım vardı üzerimde. Giderken yolcan çıkan şıpır şıpır sesleri, özellikle de lambalarda trafiğin felç olup en önden gidebilmenin zevki paha biçilemez. Sonradan da o güneşin çıkıp yeniden ısıtmaya başlaması da süper oldu.
:p

Bir sonraki yağmuru sabırsızlıkla bekleyeceğim.:queen:

ben korkuyorum motor kayar filan diye göze alamıyorum yaaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben de bugün yakalandım yağmura.Ancak daha tam hızlanmadan çektim bi ağacın altına.Oradan koştum zafer plazaya.Bi mcdonalds yedim.Oradan da Ulucami'de bi namaz kıldım.Biraz dolaştım.Baktım yerler kurumuş bile.Sonra atladım motora.Zevklidir yağmura yakalanmak.Ancak baya bi dikkat etmen lazım.O ıslak zeminde fren yapmak çok tehlikeli.Allah korusun ne olduğunu anlamadan asfaltı öpüverirsin hemen.

Yahu yağmur sevenler DELİ olmalı :mrgreen:

Ben karadeniz Cocuğuyum ; cok kullandım yağmurda. Su an yalova dayım ve gecen gün 11 km boyunca sırılsıklam oldum! Ama yağmurlu havalardan hiç haz etmem ! Çünkü suyu yeyince kask görüşü azalıyor; Mont ağırlasıyor ve taamen ıslanıyorum içliği takmadım diye ve asıl önemlisi Pantolonum fena hale geliyo !

ANTİYAĞMUR um arkadaslar :)

2 ay önce motoru aldım daha ilk trafige çıktıgım gün istanbulun göbegi mecidiyeköy de 5dk bir bulut geçti ve her yer ıslandı tabi ben o günkü ilk gün heycanım yüzünden bi şey anlamamıştım ama geçtigimiz hafta mt dükyan gurubu ile buluştuktan sonra fecii bir yagmur başladı hatta bi arkadaşımız o akşam gözümüzün önünde kaza yaptı . Herkesten ayrıldım eve gidiyorum yaklaşık 15 dk lık yolu 30dk da gitim öyle güzel ve keyifliydiki yolu uzatabildigim kadar uzattım tabii üstümde yazlık mont sırılsıklam ben sırılsıklam ama kaskı çıkartım gecenin bi yarısı evde bi başıma yüz ifadem aynen şöyleydi:cherry:

2 ay önce motoru aldım daha ilk trafige çıktıgım gün istanbulun göbegi mecidiyeköy de 5dk bir bulut geçti ve her yer ıslandı tabi ben o günkü ilk gün heycanım yüzünden bi şey anlamamıştım ama geçtigimiz hafta mt dükyan gurubu ile buluştuktan sonra fecii bir yagmur başladı hatta bi arkadaşımız o akşam gözümüzün önünde kaza yaptı . Herkesten ayrıldım eve gidiyorum yaklaşık 15 dk lık yolu 30dk da gitim öyle güzel ve keyifliydiki yolu uzatabildigim kadar uzattım tabii üstümde yazlık mont sırılsıklam ben sırılsıklam ama kaskı çıkartım gecenin bi yarısı evde bi başıma yüz ifadem aynen şöyleydi:cherry:

bizde çok ıslandık ama yaz yamurunda değil..... kışın surat ifaden şek,l değiştire bilir...:pale::pale::pale::pale: mesala böyle olabilir...:p:p:p

en güzeli de kışın ekipman tam iken (kask-mont-eldiven-pantolon-dizlik-maske vs :) )o yağan yağmurda yol almak. koşmak kadar stres alan bir duygu..

tavsiye ederim :)

kazasız sürüşler..

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla yazğmura yakalanma durumu için daha geçen hafta yağmurluk aldım. üstünü eve kaldırdım, nasılsa mont yağmur geçirmez diye. altını da güzelce sarıp, bir poşete koyup, seleye attım. yolda yakalanırsam direkt çıkarıp pantolonun üzerine çeker, yola devam ederim diye...

valla yazğmura yakalanma durumu için daha geçen hafta yağmurluk aldım. üstünü eve kaldırdım, nasılsa mont yağmur geçirmez diye. altını da güzelce sarıp, bir poşete koyup, seleye attım. yolda yakalanırsam direkt çıkarıp pantolonun üzerine çeker, yola devam ederim diye...

olay budur............:cat::cat::cat::cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yahu yağmur sevenler DELİ olmalı :mrgreen:

Ben karadeniz Cocuğuyum ; cok kullandım yağmurda. Su an yalova dayım ve gecen gün 11 km boyunca sırılsıklam oldum! Ama yağmurlu havalardan hiç haz etmem ! Çünkü suyu yeyince kask görüşü azalıyor; Mont ağırlasıyor ve taamen ıslanıyorum içliği takmadım diye ve asıl önemlisi Pantolonum fena hale geliyo !

ANTİYAĞMUR um arkadaslar :)

yağmur var yağmur var :) yavaş yavaş çiselerken sürmek zevkli olabilir ama sağnak yağmurda o kadar hoş olmaz .

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
yağmurun korkacak ve sevilmeyecek bir tarafı yok ama rüzgarı sevmiyorum ben. bir taraftan birden bire vuruyor, resmen şerit değiştirtiyor insana. hadi o bir tarafa, estiği tarafa yatıyorsun denge bulmak için, birden bire kesiliveriyor, hadi onu da geçtik, bir de kesildiği an ters taraftan esmiyor mu? dengelerden denge beğen kolaysa...

E tabi ki hos olmuyor :) b kere kafadan 15 kilo artıyosun :p Valla şahsen sevmiyorum Yağmurda kullanmayı ; güneş güneş güzel güneş :) Ne varsa güneste var :)

Yağmur seven arkadaslar benim yerime de sevsinler :bounce:

Motosikleti
Tracer 7
İlginçdir,bende bu gün ilk defa yağmurda kullandım!!başlığı görünce hemen atladım o yüzden..:)bende nisandan beri motor kullanan biri olarak şimdiye kadar hep kaçındım yağmurdan.hatta bulut gördümmü motoru garajda bırakıyordum o gün...:mrgreen: ama artık güven gelmiş bana heralde havanın yağışlı olacağını bile bile işe motorla gittim ve tam da iş çıkışı yakalandım yağmura ama hiç dert etmedim bu sefer...keyfini çıkardım durumun...:p tabi dikkatli sürerek...:cat:
velhasıl,güzelmiş...özellikle yağmurun kaska çarpma sesinin şarkı gibi gelmesi olayına katılıyorum...:cherry::cat::queen::bounce::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar