Güle güle aşkım..(ExTReMa)

kütahya , sevk kağıdım askeri inzibat idi.
kütahya alaydaki en yeni en iyi bölük ASkeri inzibat bölüğüdür.
zira ben kaçtım askeeri inzibatlıktan 3 ay dediler acemilik
ben sivildeki işlerimi 1 ay için planlamiştim
daha sonra bi kaç yalanla sıyrıldım refrize oldum
9.bölüğe atadılar beni (hemen fast-food karşısı git görürsün :) )
30 gün nasil geçti anlamadim
GENELKURMAY'a H.K.K.lığına Teşekkür ediyorum bana güzel bir 15 ay tatil verdiği için
burası bursa Tatil cennetim :) ufak bir paylaşım olsun benden sizlere
http://www.facebook.com/profile.php?id=1482614991&ref=pymk#/photo.php?pid=30401471&id=1209987695

hayırlı tezkereler allah gidip gelenlerden nasip eylesin benim kardeşimde istanbulda asker

gündüzleri yanıp akşamları üşümeyi görür artık bi günde 4 mevsimi de:) yapabileceğim birşey olursa netten haber vermeniz yeterli

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her ikisinede hayırlı teskereler, bu arada eğer EXTREMA kütahyadan incirlik hava üssüne gelme ihtimalide var,buraya gelirse beni arasın elimden geleni yaparım nede olsa iki tekerciyiz,

Hayırlı Tezkereler... :rendeer:
E-M-R-E de aynı yerde havacı olarak yapmıştı... :mrgreen:

Öncelikle hayırlısı ile gidip gelsin.. sayılı gün çabuk geçer.. herkes havacılar için çok rahat der ama her işin bi zorluğu vardır.. sonuçta bi ayrılık var.. bu kolay mı? Allah hayırlısını nasip etsin.. hayırlı tezkereler..

Hayırlı Tezkereler... :rendeer:
E-M-R-E de aynı yerde havacı olarak yapmıştı... :mrgreen:

reklam yapma be..

güle güle gidin güle güle gelin arkadaşlar

emrah kardeşimde şanslı çocuktur vesselam :)

Yenge İyi Topic Açmışsın Tebrikler :cat:

Canım Dostum Extrema GErçi Akşam yanımdaydın ama yinede burayada yazayım :cherry:

Hayırlısı olsun bi an Önce Bitir Gel Kanki :queen: Ondan sonrada ben Giderim aRtık :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Offff.. be erkeklere askerlik mevzusunu açtın mı artık laf bitmez... :)

allah kavuştursun ne diyeyim,

askerde insanların düşünecek çok vakti olur o yüzden garip davranışlar sergilerse sebebini boşa sorgulama :)

benim kardeşimde kütahyada havacıydı usta birliğine izmir natoya gitti güzel bir askerlik yaptı.Üzülme rahattır havacılar.Allah güle güle gidip gelmeyi nasip eder inşallah.

hayırlı tezkereler şimdiden...kütahya iyi bir acemi birliğidir......birçok tanıdığım orda yaptı acemiliklerini ve çoğuda güzel yerlere gitti...izmir gaziemire de çıkabiliri usta birliğin....şanlısın diyelim....ben bilecik jandarma er tugayı ve usta hakkari yüksekova da yaptım...annem hergün ağlıyordu....abim de mardin dargeçit te yaptı..ailecek doğu da yaptık...doğu daki askerlik batıdan daha zevkli...

Herkese çok teşekkür ederim,ederiz..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:41 AM ----------

gündüzleri yanıp akşamları üşümeyi görür artık bi günde 4 mevsimi de:) yapabileceğim birşey olursa netten haber vermeniz yeterli

internette araştırdım biraz çoğu insan havasından dert yakınmış :) nasıl bi havadır anlamadım bende :

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 AM ----------

Öncelikle hayırlısı ile gidip gelsin.. sayılı gün çabuk geçer.. herkes havacılar için çok rahat der ama her işin bi zorluğu vardır.. sonuçta bi ayrılık var.. bu kolay mı? Allah hayırlısını nasip etsin.. hayırlı tezkereler..

reklam yapma be..

Gideceği için ne kadar üzülsemde yinede seviniyorum.Çünkü askerliğini yapmamış olması birçok şeye engel oluyor..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:43 AM ----------

Yenge İyi Topic Açmışsın Tebrikler :cat:

Canım Dostum Extrema GErçi Akşam yanımdaydın ama yinede burayada yazayım :cherry:

Hayırlısı olsun bi an Önce Bitir Gel Kanki :queen: Ondan sonrada ben Giderim aRtık :p

Bi şaşırtayım dedim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 AM ----------

Offff.. be erkeklere askerlik mevzusunu açtın mı artık laf bitmez... :)

allah kavuştursun ne diyeyim,

askerde insanların düşünecek çok vakti olur o yüzden garip davranışlar sergilerse sebebini boşa sorgulama :)

Biliyorum şimdiden hazırladım ben kendimi :p

Gideceği için ne kadar üzülsemde yinede seviniyorum.Çünkü askerliğini yapmamış olması birçok şeye engel oluyor..

tabikide üzüleceksin dediğim gibi kolay değil.. ama seninde dediğin gibi geleceği için çok büyük engel oluşturur.. o yüzden yapıp hayırlısıyla dönmesi en iyisi.. Allah sabrını verir merak etme.. taş gibi gidip taş gibi gelicek inşallah.. yüreğini ferah tut.. yarınları düşün derim.. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar