Hayırdır Hyo ne oldu?
çok oldu onu satalı abi, 1 sene olacak. iyiki satmışım fabrika çıkışı ekzantirik zinciride arızalıymıs
Bizim duıyulmaz ahmetin ybr yi aldım onu kullanıyorum :cat:
Hayırdır Hyo ne oldu?
ben ciddi bi sekilde motoru saticammm... buradan ilk duyurumu yapayim dostlarima..
2007 model fakat 2008 trafige çikisli vfr 800 satilmaktadir.. ilgilenenler pm msj atabilir.
7000 km yol yapmistir fakat yanyatmisligi vardir. motoru suan kullanmaktayim..
kross motorla takas yapilir. :cat:
Haydi hayırlısı:cat:
İnşallah güzel bir paraya satarsın...yan yatmışta ne olmuş ki? 100 de 95'i yan yatmıştır ama kimse bunu dile getirmiyor:wiinkk:
Bir ekleme yapayım;
Radar araçlarında artık, radar cihazları dashbord'un (Türkiye'de buna -Göğüslük- diyorlar) üzerinde değil, iç dikiz aynasının sağ tarafında, küçücük bir şey.
O beyaz Megane'den başka,
-98 Model Bordo Toyota,
-98 Model Koyu mavi Toyota,
-Mavi Hyundai (Plakası SU 276),
-Koyu mavi Renault 19
olmak üzere radar araçları da var.
Bu arada, İzmir'de 6 adet radar aracı varmış, birini keşfedemedim.
Özer Bey'in söylediği gibi bu araçları tanımak çok kolay, ama, tabii ki arabayla giderken.
Motosikletle giderken, motora ve yola konsantre olduğumuz için, radar araçları dikkatimizi çekmeyebilir.
özer abi ben dürüst adamim, motorcu dostlarimizi kandirmak yakismaz..
özelllikle bu forum üzerinden lafliyoruz, bilgi birikim paylasiyoruz.. disaridan bir kisi ile konusmuyoruz burada.. hani deniyor ya burasi bi aile die :wiinkk:
alana da hayirlisi olsun simdiden, ben yakit , vergi, bu ülkenin kisitlamalarindan ötürü satacaagim.. :farao:
arkadaşlar ben şunu anladım bizim(motosikletlerin) otobandadamı hız limiti 80 km öyle ise benim motoru hiç büyütmeme gerek yok nası olsa o hızı zar zorda olsa geçiyo onun için radar cezası yemem![]()
Ben geçen hafta arabamla İzmir-Manisa yolunda 265 TL ceza yedim. Gezici radar yazıyor makbuzda. Muhtarlığa bırakılmış, gittim oradan aldım. 15 gün içinde ödediğim için %25 indirimli olarak 198.75 TL ödedim. Bu işe bir çözüm bulmak şart. 10 gün içinde 10 tane makbuz gelebilir. Ceza puanı da çabası, yani ehliyeti geri alırlar ve hatta Manisa'da psikolojik muayeneye sokabilirler.
Şehir içinde: 50 km/saat (+%10) = 55 km/saat
Şehirdışı karayolu: 70 km/saat (+%10) = 77 km/saat
Otoyol: 80 km/saat (+%10) = 88 km/saat
mondial50tt,
8 Temmuz'da yediğim cezayı 29 Temmuz'da muhtara vermişler. 21 gün, yani 3 hafta sürmüş.
remzi66,
Şehir içinde: 50 km/saat (+%10) = 55 km/saat
Şehirdışı karayolu: 70 km/saat (+%10) = 77 km/saat
Otoyol: 80 km/saat (+%10) = 88 km/saat
Ben geçen hafta arabamla İzmir-Manisa yolunda 265 TL ceza yedim. Gezici radar yazıyor makbuzda. Muhtarlığa bırakılmış, gittim oradan aldım. 15 gün içinde ödediğim için %25 indirimli olarak 198.75 TL ödedim. Bu işe bir çözüm bulmak şart. 10 gün içinde 10 tane makbuz gelebilir. Ceza puanı da çabası, yani ehliyeti geri alırlar ve hatta Manisa'da psikolojik muayeneye sokabilirler.