Hediye gelen Sony Müzik çaları çalıştıramıyorum :(

çakma sony gibi duruyor. hediyenin çakması olmaz yinede

cihazı usb kablosuyla pcye bağla ekranı açılacak mı bir bak

benim ürün orjinal sony ipod 8gb şimdi bi program indiriyorum onu denicem olmazsa tekrar bakarız burdan.

sony kullanmıştım bi zaman, tutup sürükleyerek mp3 atamıyodun içine, programı vardı mp3'ün formatını değiştirip sıkıştıran. yanında gelen cd'de olması lazım. kullanım kılavuzundada yazar :silent:

İphone Yazılımı olması lazım Öyle biliyorum bende X800 PHILIPS var onun içine direk hafıza kartına atınca hiç bir şey görmüyordu.Data Kablosu ile bağlayıp Orj. Yazılımı muruyordum Öylelikle veri transferi yapabiliyordum..

benim ürün orjinal sony ipod 8gb şimdi bi program indiriyorum onu denicem olmazsa tekrar bakarız burdan.

Dostum yanlış anlama ama Sony ipod diye bir şey yok :p Bu senin olay " Opel Corolla " gibi olmuş :p Ipod Apple Corp. un markasıdır.Sony ise bambaşka.

Konuyla ilgili detaylı içeriği her nekadar o forumdan nefret etsemde googlede o çıktı :) http://forum.donanimhaber.com/m_10608046/tm.htm

Sayfanın biraz aşağılarında şu gibi açklamaları da bulabilirsin
Bu çakma iPod alanlara bende anlam veremiyom ya. Bide sony iPod olayına koptum ya. Adam hem sony nin adını çalıyo hem apple ın model adını çalıyo ve piyasaya dandirikten bir ürün sürüyor.

Apple iPod u çıkarttığı gibi dokunmatik tekerin patendini almış. Bunun üzerine kimse aynısından yapamıor. Çakmalarda iPod ile aynı görünümde olsun diye aynı şekilde tuşlar koyuyorlar. Ama burada dokunmatik teker olayı yok. Aleti 5 tuşla yönetmek zorunda kalıyorsun. Bu yüzden çakmaların menüsü acayip karışık. Tonlarca şey aynı anda ekranda yazıyor. Hiç bir şey anlamıyorsun oradan.

Valla iPod alacak arkadaşlar varsa biraz daha para eklesinler ama öyle ama böyle gidip gerçeğini alsınlar.

Hen çakmanın ses kalitesi gerçeği ile boy ölçüşemiyor. Zaten orjinal iPod ile verilen kulaklıklar tek başına 50 YTL civarı. Yani çakmasının 1/3 i kadar
:p

tequ opel corolla :D benim toyotam corona :queen::queen::queen::cherry:

:p
Kaç gb senin corona ? :p

Ayrıca o öyle değil ;
Opel Corsa , Toyota Corona :p

yukarıda verdigin örneğe binayen yazdım yoksa yoksa opel corsaya toyota corona nın koymasını herkez bilir :p

tıpkım tequ corsa ..... gkn,,jess,,mhhrrm,marv corona gibi :queen::cherry: hatta tüm drift religion uyeleri .. buna ramen tüm mt .. hatta tüm camia :D :D :D

yukarıda verdigin örneğe binayen yazdım yoksa yoksa opel corsaya toyota corona nın koymasını herkez bilir :p

tıpkım tequ corsa ..... gkn,,jess,,mhhrrm,marv corona gibi :queen::cherry: hatta tüm drift religion uyeleri .. buna ramen tüm mt .. hatta tüm camia :D :D :D

Sizin diliniz uzamış yine Mck ilgilenmiyor herlade sizle pek :p

Sony marka mp3 çalarlar ilk modellerinden beri Sonic Stage adlı bir programa ihtiyaç duymaktaydılar. Bu son modellerinde de aynı zorunluluk var mı bilmiyorum ama 2 gb'lık modellerinde (Sony'yi o modele kadar takip ettim) Sonic Stage zorunluluğu olduğunu biliyorum. Program sayesinde, mp3'leri çok güzel bir ses kalitesinde dinleyebiliyoruz ama pratikliği ortadan kaldırıyor tabi. Yine de program gayet kullanışlı olduğu için pek sorun yaratmıyor. Eğer ürünün paketinden Sonic Stage cd'si çıkmadıysa ve kullanım kılavuzunda bununla ilgili birşey yazmıyorsa zaten programa ihtiyaç yoktur. Ama bir program vasıtasıyla çalışıyorsa, o program kesinlikle Sonic Stage.

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar