[istanbul mt]08-09 agustos muhabbetin yeni adresi ''KIYIKÖY'' e gidiyoruzzz :))

erm

boşver ihtiyarı bunadı o bunadı :p

:) herkesin bi yaşı var ama onun ki sadece daha fazla olabilir. bu kadarda üzerine gidilmez ki :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:06 PM ----------

evet evet haklısın:cat:

cuma olsunda inş demekki sesimiz o ralara kadar geliyor he:wiinkk:

tutma bizi hafta sonu denize gidecez:queen:

yolcudur abbas, bağlasan durmaz :) siz takmışsınız kafanıza uzucaksınız :wiinkk:

:) herkesin bi yaşı var ama onun ki sadece daha fazla olabilir. bu kadarda üzerine gidilmez ki :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:06 PM ----------

yolcudur abbas, bağlasan durmaz :) siz takmışsınız kafanıza uzucaksınız :wiinkk:

biz bişe dedikmi çok önemli bi gerekçe olmadıkca degişmez bizi tanıyan tanır :)
bu topik güncel kalmalı sanırsam eger gidilecekse :bounce:

biz bişe dedikmi çok önemli bi gerekçe olmadıkca degişmez bizi tanıyan tanır :)
bu topik güncel kalmalı sanırsam eger gidilecekse :bounce:

bunlardan bişe olmaz abi topic bilem arka sayfaya düşüyo :mrgreen: biz gitsek böle mi olur.. nerde bu devlet nerde bu millet.. :mrgreen::mrgreen:

bunlardan bişe olmaz abi topic bilem arka sayfaya düşüyo :mrgreen: biz gitsek böle mi olur.. nerde bu devlet nerde bu millet.. :mrgreen::mrgreen:

ille biz mi gidecez abi nerde bu gidecek arkadaşlar herşey armut piş agzıma düş olmazki biraz emek lazım :)

de lan sen de baksana hafta sonu gidecekler kimse yok ortada bende pretosto edi,cem he :bounce:

bu topicte oturma eylemi yapalım.. :mrgreen:

zaten kıyıköye gidilmicek mi. siz çanakkalede neden çok ısrar ediyosunuz. yoksa sizi oraya çeken bişeyler mi var :p

karıştırma orayı usta.. :bounce:

çok yogunum arkadaşlar ondan güncelliyemiyorum ne bagrıyosunuz :p

sana fal bakayım mı?

bak bakalım... ne çıkıcak faldan merak ettim :cherry:

böle uzun boylu biri var.. sana çok nasihat ediyo.. senin iyiliğini istiyo.. bakıyım.. hmm renkli gözlü.. sucu gibi motor kullanıyo şelepsiz.. kötü kullanıyo ama öyle kötü değil başka türlü.. sigara içmenden uyku saatlerinden çok şikayet ediyo.. çok kızıyo sana ama sen onu hiç dinlemiyosun.. aaa bak bak böyle giderse sana kısmet var hmm o ne öyle.. 5 i bi yerde mi desem 5 kardeş mi desem.. geliyo yakındır.. demedi deme...

bilmem anlatabildim mi? :bounce:

böle uzun boylu biri var.. sana çok nasihat ediyo.. senin iyiliğini istiyo.. bakıyım.. hmm renkli gözlü.. sucu gibi motor kullanıyo şelepsiz.. kötü kullanıyo ama öyle kötü değil başka türlü.. sigara içmenden uyku saatlerinden çok şikayet ediyo.. çok kızıyo sana ama sen onu hiç dinlemiyosun.. aaa bak bak böyle giderse sana kısmet var hmm o ne öyle.. 5 i bi yerde mi desem 5 kardeş mi desem.. geliyo yakındır.. demedi deme...

hayırdır inşallah hayırdır inşallahhh :cyclopsan

ne demişler fala inanma falsız kalma :p

kız cadııı
benim adım niye yok listede :bounce:
yaz 0 a bakim

kesin geliyomusunuz aygülcüm. son konuştugumuzda kararsızdınız

kedidir o kedi:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar